BMW 525i (1991) mennyit eszik nagyjából száz kilométeren? Megéri 570000 Ft-ért, ha jó állapotban van?
2
hülyeségeket beszélsz.
Egy ilyen m50b25 komplett motor minden sallanggal 100 ezer forint, jó allapotban.
Hova gondolsz te? Aki BMW-t vesz az gondolkodik is.
Egyénként 9 liter ha nem nyomod neki, normál közlekedéssel inkább 11 liter, városban, gyorsítgatva meg 16.
De vigyázni kell vele, mert a 200 lóerő nem gyerekjáték, főleg hátsó keréken, télen javallott a jó minőségű téli gumi...
Az 540i-nek tényleg magasak a szervizköltségei.
Ott a bontott motor, ami jó állapotú az inkább 250 ezer ft, vagy cserélsz vezérműláncot, feszítőt, vezetőt 150 ezer forintért, plusz a szelepdeklit kicseréled, gyertyák, és benne van a 200-ba, igaz egyszerűbb, mint egy motorcsere, főleg a v8-nál.
De általában az 540i duplasoros lánca kibírja a 300 ezer km-t, utána ajánlott cserélni ha hosszú távra tervez az ember. bár hozzáteszem, hogy én egy 20 éves kocsin akkor is cserélném, ha csak 150 lenne benne...
ma 20:50 2 vagyok
Szerintem Te beszélsz/írsz hülyeségeket!Egy BMW motort vehetsz 100 ért is,de tuti lesz vele gond!Egy ilyen autó fent tartása nem olcsó és hiába 91-es a márkát akkor is meg kell fizetni!Én még mindig azt javaslom,hogy 600.000 ből egy sokkal fiatalabb autót vegyen ne egy 91 ócska sz@rt aminek 1000 féle hibája lehet és még az alkatrészek is drágák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!