Milyen állapotban van az autód? Van olyan dolog amit meg
kellene javíttatni rajta de nincs rá lehetőséged?
Figyelt kérdés
Írd le hogy milyen kocsiról van szó.
A használt autók közül kevés a jó állapotú. Érthető hogy amortizálódik ha használják.
Van aki úgy adja el hogy hibája van és nincs pénze megcsináltatni, ráadásul el is titkolja a hibáját.
2013. szept. 20. 18:12
1/10 Dörmögő válasza:
B vectra 1.7 TD. Már megcsináltattam rajta a klímát (58000), központi zárat (25000), meg a hőfokvisszajelző vezetéke szakadt volt(2500). Már csak annyi baja van hogy néha csöppen a gázolaj az adagolónál. Már voltam adagolósnál, 10-ért vállalta a tömítések cseréjét, de csak pár hét múlva ér rá.
2013. szept. 20. 18:36
2/10 anonim válasza:
Amiket írsz azok a legolcsóbb autókra igazak. Valami baja az olcsóbb használt autóknak mindegyiknek van, azért olcsók. A közepes árú vagy a drágább autóknak már nem szokott nagy baja lenni, de ott is előfordulhat néha egy két csaló.
2013. szept. 20. 18:39
3/10 anonim válasza:
Teljesen jó minden,közel félmillió kilométer,a motorja pöpec,a karosszériát javíttatnám meg.. És szeretnék rá új fényezést. Ez kábé 80 ezerbe fájna.
2013. szept. 20. 19:10
4/10 A kérdező kommentje:
80.000ből új fényezés? kb 2 elemet fújnak le ennyiből :D
amúgy milyen autóról van szó?
2013. szept. 20. 19:18
5/10 anonim válasza:
6 éves az autóm (xsara picasso)
Csak téli gumi kéne rá....de lesz is.
2013. szept. 20. 19:32
6/10 anonim válasza:
21 éves 2-es Polo. Műszakilag rendben van, a kinézete kicsit kopottas. Pár helyen a lakkréteg jött le, és van egy-két rozsdapötty is (pötty, és nem rohadás). Ezeket a pöttyöket, ha valahol előjön itthon lekezelem csiszolással, alapozással és javító festékkel.
Gondolkodtam már én is a komplett újrafényeztetésen, de jelenleg ez az ötlet el van vetve, mert többe kerülne, mint a kocsi összértéke.
2013. szept. 20. 20:12
7/10 anonim válasza:
Nekem időm nincs kb. egy hétre lemondani róla - fényezni kellene a motorháztetőt, illetve az első kerekek mögötti küszöb-részt, ahol a régebben gyakori földúton járástól leverődött a festék és csúnya. De más baja nincs, a motorja, a futóműve és a fékei is rendben vannak - főleg hogy volt fékbetét-csere a nemrégiben történt 240e km-es szervizen. Utóbbit most cseréltettem másodszor mióta 8 km-rel átvettem az autót.
2005 Focus kombi, 1.6TDCi
2013. szept. 20. 20:32
8/10 anonim válasza:
Jövő héten kapom meg a jogsim, eddig itt állt az autóm, szóval lesz mit rendbetenni. Néha járt vele faterom ha úgy adódott, szóval azért nem állt egyhuzamban sokat.
Vettem már új autórádiót, és fog kelleni cserélni a gumikat. Ezen kívül még néhány esztétikai hibáról tudok amit az ősz folyamán szeretnék megoldani.
Misubishi Colt 1.3 GLi
2013. szept. 20. 22:19
9/10 anonim válasza:
Suzuki Vitara, kívülről jól néz ki, de a torka már véres :) A kaszni lassan már leesik az alvázról úgy el van rohadva, a motorja füstöl és kissé dízel hangja van a kopogó csapágyaktól, a váltóban zúg az ötödik, a klímakompresszor elereszti a gázt, szóval lesz rajta mit csinálni, de sebaj, úgy is jönnek a hosszú téli esték, majd szépen helyre rakom a kicsikét :)
2013. szept. 20. 22:54
10/10 anonim válasza:
Ja,azt nem írtam,baráti áron 80 ezer. Egy platós Transit-ról van szó. A legolcsóbb és legegyszerűbb fehér festékkel, és gittel,én szétszedném,felcsiszolnám,haver fújná,aztán én is raknám össze. Így anyagköltséggel együtt kijön kábé 80 rugóból.. :) Az alvázvédelmet viszont szeretném még az idei tél beállta előtt megcsinálni rajt,sajátkezűleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!