Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Trabantosok! Meg éri az 1.1-es?

Trabantosok! Meg éri az 1.1-es?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy 4T Trabit.A kérdésem az volna,hogy mennyi a fentartása? Munkábajáráshoz kellene.Napi rendszerességgel használnám kb 5km/nap. Biztosítás kb mennyi rá? Mennyit fogyaszt télen?

Olyan 120-150 ezerért már néztem jóállapotút persze plusz 50 ezer az átíratás stb.Gondolom az alkatrészt xaré'-hugyé' be lehet szerezni hozzá.

Szóval vegyek or ne vegyek?

#Trabant #trabant 1.1m #trabant fentartása
2013. nov. 15. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:

nyugodtan vedd meg,szeretni fogod azt a kis vacakot ,

csúcs szuper benne a VW motor,az ér a legtöbbet,meg ennek már van fűtése télen,ez is nagyon jó,

2013. nov. 15. 16:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a hsz-t! :) Ja nem szeretnék villogni vele,nem az a cél,hogy sutyerák tuningmanó legyek :) Nekem sokkal jobban bejön a gyári 1.1-es.Gyerekkoromat idézi :)
2013. nov. 15. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is vedd meg,az átlag fogyasztása 6-7 liter télen vegyessen.

Nagyon mennek,opel corsával nem bírtam utolérni az egyik ismerősömet akinek kombi 1.1-es trabantja volt.

2013. nov. 15. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem, semmilyen Trabant nem éri meg már.

Pár db 10 ezrest kell még rátenned és injektoros nyugati autók közül válogathatsz. Swift 1.0, Fiat Uno 1.0 stb.

Ebben az irányban keresgélj.

2013. nov. 15. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem Vw Polo 2-esem van, ugyanez az 1045ccm-es motor van benne. Nincs vele semmi gond, nagyon megbízható konstrukció, a világból kivisz, ha nem hajtod szét. Fogyasztása tényleg jó, nekem 5,5-5,7l vegyes használat mellett.

Biztosítás nem lesz sok rá, mivel régi, kicsi, gyenge gép, kis ccm-el. Nekem évi 13 ezer ft lesz jövőre rá, B4-es besorolással.

Alkatrész tényleg gombokért van hozzá, és szinte bárhol találsz.

Ugyanakkor a 4-es válaszolónak is igaza van. Még egy kicsit hozzáteszel, és minőségibb nyugati kocsit kapsz. Meggondolandó. De ha a Trabant az álmod, akkor ne habozz, bátran vedd meg. Csalódni biztos nem fogsz benne, ha nem vársz tőle olyat, amire nem való.

2013. nov. 15. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Napi 5 km-re jó a trabi.

Amúgy tudtad hogy kevesebb 1.1-es Trabi készült, mint DeLorean?

2013. nov. 15. 18:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a sok hozzászólást :)

buzukit semmi pénzért nem vennék,nem szeretnék telepi suzus lenni :D "húú első autóm,néézd milyen vagány vagyok a kis suzubaaan" :D isten őrizz :) A trabi hatalams feeling :)

Am csak télire kell mert nyáron motorozok :) Motor párti vagyok. MZ!! Ugyan úgy német mint a trabi :)

2013. nov. 15. 19:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!