60 000 Ft volt a személygépkocsim műszaki vizsgáztatása, előzetes átvizsgálással. Nem sok ez? Kissé kiakadtam.
Figyelt kérdés
40-45000 körülire számítottam.tegnap 21:15
1/4 anonim válasza:
Sajnos nemrég emeltek rajta. Maga a vizsgadíj kerül annyiba, amennyire számítottál. Arra még rájön az előzetes átvizsgálás díja (megy ha esetleg valami apróságot kicseréltek).. annyi az.
2/4 A kérdező kommentje:
26 700 a műszaki vizsga jelenleg, nem értem hogy lett ebből 60 000. Nem cseréltek semmit rajta, de javítani kell majd pár dolgot.
tegnap 21:30
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy február 1-től emelkedett.
4/4 anonim 

válasza:

Ugye eddig 16 290 ft volt a hatósági díj része, most lett 26 700 ft, tehát ha eddig(2024 és előtte) nálatok 30.000 ft volt egy műszaki vizsga, akkor most 40.000 ft lenne, csakhogy ugye a szervizek költségei és árai is emelkedtek, szóval azt is emelték, 40-50 ezer ft körül kéne lennie, ha nem csinálnak előzetes vizsgálatot. Mivel nálad csináltak, így az még hozzájön. Brutális, de ez a szomorú valóság. A fizetések meg nem hogy többszöröződtek, hanem van ahol csökkentek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!