Első autónak Zastava?
Mit gondoltok első autónak és szerelgetős autónak megfelel?
Esetleg típushibái mik vannak ennek a kis Jugoszláv csodajárgánynak!
Fiat Uno: annai idején ezen tanultam vezetni. Valami borzalom volt. Ingyen se nagyon kéne.
Skoda 120: Ilyenben is ültem és vezettem is. Annyira nem rossz, de annyira nem is nyűgözött le, a jellegzetesen hangos farmotorjával és a nagyon könnyű alulkormányzott orrával.
Lada 1200 (2101), ilyenem konkrétan van. Csak hétvégi autó, idén 35 éves és gyakorlatilag gyárihoz közeli állapotú. Imádom!
Nekünk volt, tök király volt évekig, bele tettünk jóval 100.000 fölött, és nem volt kímélve, megjárta megrakva 5 fővel Görögországot. Aztán félévente begurultunk vele a szervízbe... Aztán 2 év múlva ez drasztikusan elkezdett nőni, végül hetente odatoltuk, amikor le akartunk vele menni a Balatonra azt mondta a szerelő: Ezzel haza ne menjetek.
Szóval szerintem egy ideig tip-top verda, de mára valószínűleg úgy szét van rohadva a legtöbb, hogy amit 150-ért veszel, arra rákölthetsz kapásból még ennyit az első héten.
Én vezettem mind 3 autót ezek közül. Messze az UNO volt a legjobb (2. generációs). Össze sem lehet hasonlítani a másik kettővel.
Lada, Skoda meg ezek a keleti csodák annyit érnek amennyit a vasból ki tudsz árulni. Ellenben a kis Fiattal még évekig el lehet közlekedni. Az 1.0-1.1-es kis injektoros motorokkal 5 literből kijössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!