Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak Zastava?

Első autónak Zastava?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok első autónak és szerelgetős autónak megfelel?

Esetleg típushibái mik vannak ennek a kis Jugoszláv csodajárgánynak!

2013. nov. 13. 22:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Fiat Uno: annai idején ezen tanultam vezetni. Valami borzalom volt. Ingyen se nagyon kéne.

Skoda 120: Ilyenben is ültem és vezettem is. Annyira nem rossz, de annyira nem is nyűgözött le, a jellegzetesen hangos farmotorjával és a nagyon könnyű alulkormányzott orrával.

Lada 1200 (2101), ilyenem konkrétan van. Csak hétvégi autó, idén 35 éves és gyakorlatilag gyárihoz közeli állapotú. Imádom!

2013. nov. 14. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekünk volt, tök király volt évekig, bele tettünk jóval 100.000 fölött, és nem volt kímélve, megjárta megrakva 5 fővel Görögországot. Aztán félévente begurultunk vele a szervízbe... Aztán 2 év múlva ez drasztikusan elkezdett nőni, végül hetente odatoltuk, amikor le akartunk vele menni a Balatonra azt mondta a szerelő: Ezzel haza ne menjetek.

Szóval szerintem egy ideig tip-top verda, de mára valószínűleg úgy szét van rohadva a legtöbb, hogy amit 150-ért veszel, arra rákölthetsz kapásból még ennyit az első héten.

2013. nov. 14. 16:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Én vezettem mind 3 autót ezek közül. Messze az UNO volt a legjobb (2. generációs). Össze sem lehet hasonlítani a másik kettővel.

Lada, Skoda meg ezek a keleti csodák annyit érnek amennyit a vasból ki tudsz árulni. Ellenben a kis Fiattal még évekig el lehet közlekedni. Az 1.0-1.1-es kis injektoros motorokkal 5 literből kijössz.

2013. nov. 14. 16:38
 14/14 anonim válasza:
Igaz kicsit késő de a Cinquecentót mondanám. Fillérek és ahhoz képest két embernek megfelel. 4-5 l a fogyasztása. Persze ki kell fogni egy jobbat... Az kb.120.
2014. jan. 23. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!