Miért ment tönkre az autóm motorja 120 ezer km-nél? Tudom érvényesíteni a garanciát, ha nincs az autónak szervízkönyve?
Suzuki SWift 1.3-ról lenen szó, mindig a Shellen tankoltam 100-as benzint, 80 ezer km-es kora óta van nálam, emellett öntöttem bele oktánszámnövelő adalékot a shell nitro + 100 mellé, és injektortisztítót is.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy votlam vele a Hungaroringi pályanapon ,már ott nap végén felgyulladt a check engine lámpa, de már régen is égett akkor katalizátor hibát olvastak ki azt hittem ez is az ezért nem foglalkoztam vele, tegnap viszont este mikor elmentem koscikázni, egyesbe 6 ezernél elváltottam a kettest kihúztam 6600-ig amikor már hagytam had dadogjon és véletlenül nem vettem el a gázt mikor behúztam 3 ba és felpörgött a motor kb 8 ezerig és hangos pukkanás, csörömpölés, kihúztam rögtön üresbe de a motor sajnos lefulladt és már nem tudtam tekertetni az önindítóval :( besült :(
de elvielg van benen elszabáylzás aminek nem kéne hagynia túlpörögni nem? akkor hiábzott a gyártó hogy elromlott benen valami, és vgy raknak bele nekem ey új motort inygen vagyvan valami 50%-os kedvezmény nem?
elvileg 300 ezer bele egy új motor, bontottan meg 100 ezer lenne.
Kamugyerek...
Ma reggel írtad ezt 10:59-kor:
"én az 1.3-as swiftembe is 100-ast tankolok a shellen, melettett öntök bele oktáénszámnövelő és injektortisztitó adalékot, és akkor nem csörög kis frodulaton sem"
Mivel nincs két olyan barom a földön, aki egy swiftbe 100-as benyát tankol és oktánszámnövelőt önt mellé, így kizárásos alapon ezt te írtad.
Na csak pár apróság:
"chiptuning volt benne"
"80 ezer km-es kora óta van nálam"
"felgyulladt a check engine lámpa, de már régen is égett akkor katalizátor hibát olvastak ki azt hittem ez is az ezért nem foglalkoztam vele"
"egyesbe 6 ezernél elváltottam a kettest kihúztam 6600-ig amikor már hagytam had dadogjon és véletlenül nem vettem el a gázt mikor behúztam 3 ba és felpörgött a motor kb 8 ezerig és hangos pukkanás"
Ezek után kitől akarsz garanciát?
"akkor hiábzott a gyártó hogy elromlott benen valami, és vgy raknak bele nekem ey új motort inygen vagyvan valami 50%-os kedvezmény nem?"
Egy unatkozó kamugyerek vagy szerintem is, aki szórakoztatsz minket a kitalált történeteddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!