Simson 50 ccm-es motorkerékpárral ha barátnőmet vinném hátul, az szabálysértés? Egyáltalán lehet személyt szállítani vele?
1.) Igen szabálysértés.
2.) Lehet, de nem szabad!
"A kérdező kommentje:
sosem volt még motorom."
No és jogsid egyáltalán van? Mert ha igen, akkor a lenyugvó nap fényénél rituálisan semmisítsd meg!
Harkonnen neked meg mi a túró ment az agyadba?
Az hogy azt írom, hogy sosem volt még motorom, kib__szottul nem jelenti azt hogy jogsim sincs.
Igen kérlek szépen, van jogosítványom, igaz hogy csak 1 éve és 2 hónapja,de igen van.Hibátlannal és elsőre meglett a vizsgám, kreszt és forgalmat illetően is.Fater mellett meló miatt levezettem már összevissza 7000 kilométert Ford Transit,fiat ducato,toyota hiache céges autókkal az 1 év 2 hónap alatt.Saját autóm nem volt, az lenne az első amit vennék,ha engednék a keretek, de ezért veszek egy simsont,hogy kezdének enyhítse az autóra való éhezésemet.Szóval lehet hogy amiért rendőr vagy azt hiszed te vagy a f_szagyerek mert "akkor most megsemmisítő csapást mértél rám" ezzel a beszólásoddal,de azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk,és amíg a másik történetét nem ismered, ne ítéld el...Kib__szottul nem vezettem még motort,igen meglehet hogy ez emberfeletti meglepődést hoz ki belőled, de ilyen létezik.Ezért kérek segítséget.Nem a kisujjából sz_pta ki senki aki már vezetett mocit.Eddig buszokat vezettem csak és személyautót két alkalommal.De a kilómétereim megvannak friss jogsisként.
Hát nagyjából...
Nem az számít,hogy miket vezettél eddig életedben, a kérdésed nem gyakorlati, hanem elméleti dolog, amit nem olyan régen tanítottak, hogy már elfelejtsd! Mi lesz a következő, belefutsz egy karos irányításba és elkezded lapozgatni a KRESZ könyvet?
:)
"Nem számít honnan tudom hogy zsaru vagy."
Így születnek a legendák!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!