Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbüntethetnek azért, mert...

Megbüntethetnek azért, mert napközben felkapcsolt reflektorral közlekedem motorkerékpárral?

Figyelt kérdés
Sokszor történt az, hogy nem láttak napsütésben az autósok, pedig égett a tompított is. Mondjuk többnyire közúton történt, de simán elkezdett úgy előzni, hogy mentem vele szembe. Gondolom azért, mert nem látott. És azért verőfényes napsütésben mégis könnyebben ki lehet szúrni reflektorral, mint tompítottal. Szóval megbüntet érte a rendőr? És mennyire?
2013. márc. 18. 18:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
bizony megbüntet ha pont Ö jön veled szembe,simán belenyulhatsz egy 30000-es csekkbe
2013. márc. 18. 19:06
 2/17 anonim ***** válasza:
ui.engem autoval a ködlámpáért fejtek le
2013. márc. 18. 19:07
 3/17 anonim ***** válasza:

Legfeljebb azt mondod, hogy éppen akkor húztál oda neki és elkezdte emelni az elejét. :P

(természetesen akkor működik ha lekapcsolod amikor meglátod őket - illetve biztosítani kell a közegeket, hogy nem lépted át a sebességhatárt ugye...Ö

2013. márc. 18. 19:18
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
Meg. És remélem meg is fognak. Elég nagy divat lett, hoga motorosok refivel mennek, de én is fel szoktam nyomni nekik ;) Szemet szemért.
2013. márc. 18. 19:18
 5/17 anonim ***** válasza:

Hali!

Képzeld én sötétedéskor refivel és valamiért felvettem egy virító mellényt,és így sem vettek észre.Ha nem megyek odébb simán elkenődök valakinek a kocsiján.

Az a baj hogy sokan néznek de nem látnak.Nem elég körültekintőek,és ha látnak azt hiszik hogy turbóféked van amivel könnyű lehet megállni.

Én már nem hordok mellényt max ha pestre megyek hogy legalább hátulról ne menjenek belém,a többiekre meg odafigyelek.Ha látom hogy valaki kiakar kanyarodni ,már megyek is odébb ,mert ha kijön elém akkor kitudjam kerülni.Sajnos nincs mit tenni mert sokan nem figyelnek oda ránk,pedig nem tartana sokból szerintem.

Szerintem nem büntet meg elösszőr a rendőr,max szól hogy úgy maradt,mármint első esetben mondhatod hogy véletlenül úgy maradt.

Én éjszaka szoktam haználni a refit,érdekes módon a személyautósok semmit nem reagálnak viszont a kamionosok kö csögög és elvakítanak ami sokkal veszélyesebb számomra mint ahogy ők azt gondolnák,mert azért becsukott szemmel nem könnyű ám motorozni.

2013. márc. 18. 19:24
 6/17 A kérdező kommentje:
Kedves 4.! Miért zavar az téged, ha nappal felkapcsolom a reflektort? Ki ne találd már, hogy olyan rohadt módon elvakít. Csak tudod, téged vég a nagy fémdoboz, engem egy műanyag sapka, meg fél centi textil :)
2013. márc. 18. 19:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.

# 4/5

Szemet szemért?

Sggfej!

2013. márc. 18. 19:44
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Én is járok autóval is elég sokat,sőt éjszaka nem egy motorossal találkoztam aki refivel ment és elmondanám hogy egyáltalán nem zavart az egy refi,igaz lehet látni hogy refit használtak de nem vakított el.

De ígérem most már felteszek egy láncot a kesztyűmre és aki elvakít engem amíg a mocimon ülök annak utána megyek és beba szom az ablakát!!!

2013. márc. 18. 19:46
 9/17 anonim ***** válasza:

Én is járok autóval is elég sokat,sőt éjszaka nem egy motorossal találkoztam aki refivel ment és elmondanám hogy egyáltalán nem zavart az egy refi,igaz lehet látni hogy refit használtak de nem vakított el.

De igérem most már felteszek egy láncot a kesztyűmre és aki elvakít engem amíg a mocimon ülök annak utána megyek és beba szom az ablakát!!!

2013. márc. 18. 19:46
 10/17 A kérdező kommentje:
De itt ráadásul a nappalról is van szó. Remélem, hogy az ilyennek, mint kedves 4-eske, akkor is nagy lesz a szája, amikor gy 20 fős, 2 méteres, bőrkabátos motoros banda veszi körbe.
2013. márc. 18. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!