Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbüntethetnek azért, mert...

Megbüntethetnek azért, mert napközben felkapcsolt reflektorral közlekedem motorkerékpárral?

Figyelt kérdés
Sokszor történt az, hogy nem láttak napsütésben az autósok, pedig égett a tompított is. Mondjuk többnyire közúton történt, de simán elkezdett úgy előzni, hogy mentem vele szembe. Gondolom azért, mert nem látott. És azért verőfényes napsütésben mégis könnyebben ki lehet szúrni reflektorral, mint tompítottal. Szóval megbüntet érte a rendőr? És mennyire?
2013. márc. 18. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ami késik ,az nem múlik! :)
2013. márc. 18. 19:59
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Na az ilyen köcsög motoros mentalitás miatt meg is érdemlitek, hogy mind otthagyjátok a fogatokat az úton ;) Antiszociális idióták.
2013. márc. 18. 20:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Mi vagyunk az antiszociálisok? TE jöttél a szemet-szemért elvvel. Akkor ilyenkor mi van? MEg mi legalább összetartunk, nem úgy, mint ez a ku**a ország.
2013. márc. 18. 21:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne használd a refit. A legtöbb motoron vakít. Nem azért fognak észrevenni, mert fel van kapcsolva. Vegyél fel egy mellényt vagy járj busszal, ha félsz a motoron.
2013. márc. 19. 06:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem félek motoron, csak pont az olyan eseteket szeretném elkerülni, amikor a kedves delikvens nem ad elsőbbséget, arra hivatkozva, hogy nem látott. A fejidom meg különben is eltakar, nem is látszik tőle a testem.
2013. márc. 19. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Én már írtam hogy hiába a refi hiába a mellény,aki nem vesz észre általában az viriító mellénnyel sem fog észrevenni,pedig nem száguldozok!

Egy a lényeg,ha ba szakodsz a motorosokkal ,nem biztos hogy jól fogsz belőle kijönni,mert úgyis utolérnek,és simán ott hagynak hogy betörik az ablakod.Ha szemet szemért lessz akkor elképzelhető hogy bekostólsz majd egy kis balhét,de akkor viseld a következményét!

2013. márc. 19. 23:37
 17/17 anonim válasza:

A köcsög motoros mentalitásról annyit, hogy a motorosok 90%ának biztos van autója is hiszen az elvakultakon kívül kinek van kedve hóban, fagyban "motorozni"?! Ha meg valaki lefut az útról mert semmit nem lát, mivel bosszúból a pofájába nyomod a reflektort, nem csak megbüntetnek, de lehet hogy még sittre is vágnak.

Neked meg ha van jogsid illene tudni hogy mikor lehet és mikor nem lehet használni a refit, mert attól hogy nappal van ha nem is vakít, elég zavaró. Amúgy meg lehet venni motorra direkt erre a célra kiegészító fényeket.

2016. febr. 3. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!