Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsik lennének jók...

Phoenix25 kérdése:

Milyen kocsik lennének jók elsö kocsinak?

Figyelt kérdés
fiú vagyok! valami kis sportos kocsira gondoltam magamnak elsöre :) 1.000.000ft-ig

2013. nov. 11. 16:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Fiat Punto, Honda Civic, Ford Focus ...
2013. nov. 11. 16:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Seat Ibiza
2013. nov. 11. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Bármilyen, ami nem túl drága, mert úgyis lesz egy-két koccanás az első években, mire belerázódsz a vezetésbe.
2013. nov. 11. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Sose vegyél használt autót úgy, hogy egy konkrét típust keresel. Az állapot a lényeg, nem az, hogy Ford vagy Seat. Ha megvan a pénz meg körülbelül az igények, akkor végig lehet járni a kereskedéseket és megnézni minden autót, ami teljesíti a feltételeket.
2013. nov. 11. 16:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Suzuki Swift. 2-es sorozat (nem a kacsa swift...). Ár/felszereltség arányban nagyon jók. Olcsók is. Meg aztán van belőlük mint a nyű, szóval könnyű jó állapotút találni.
2013. nov. 11. 17:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Grande Punto, Corsa, Focus, Alfa 147
2013. nov. 11. 18:40
 7/10 A kérdező kommentje:
honda-t neztem én is :)
2013. nov. 11. 21:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Négyes, részben igazad van, az előre kitalált típus nagyon beszűkíti a választékot és meghosszabbítja a keresgélési periódust. De azért szerintem érdemes szem előtt tartani a kocsik alkatrészellátását is. A bátyám is bedőlt egy jó állapotú volvónak, aztán kiszédült az autósboltból... most az ebayról küldeti magának a hozzávalókat, mert még 40-50 eurós postaköltségekkel együtt is olcsóbb, mint a hazai bontókban, autósboltokban. 2x-3x különbségek tudnak lenni a különböző típusok és évjáratok alkatrészárai között! Márpedig a vételár egyszeri, de a karbantartási költség hosszú távú és folyamatos kiadás.
2013. nov. 12. 08:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Végül mit választottál?
2013. nov. 18. 15:08
 10/10 A kérdező kommentje:
honda civic szerintem :)
2013. nov. 19. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!