Joko007 kérdése:
Srácok nem rég kaptam egy 2007-es yamaha dt sm-et minden jó rajta jol is menne ha hosszabbak lennének az áttételek meg nem szabályozna le okyan hamar hogy lehet ez megoldani? (kérlek segítsetesk! Kritikát nem kérek
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 00:14
1/2 anonim válasza:
A legegyszerűbb, hogy ha kicseréled az első lánckereket 1-2 foggal nagyobbra.
Szerintem.
2/2 anonim válasza:
Az üzenet küldője: joko007
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 13:56
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Srácok nem rég kaptam egy 2007-es yamaha dt sm-et minden jó rajta jol is menne ha hosszabbak lennének az áttételek meg nem szabályozna le okyan hamar hogy lehet ez megoldani? (kérlek segítsetesk! Kritikát nem kérek
"A legegyszerűbb, hogy ha kicseréled az első lánckereket 1-2 foggal nagyobbra. Szerintem."
Az üzenet szövege: köszi de mekkorát rakjak bele 11 vagy 12-est?
Mekkora van most rajta hátul? Elöl gondolom 10-es a kérdésed alapján. Számold ki a jelenlegi áttételt, aztán el tudod dönteni, hogy kb. mekkorát fog elbírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!