Van egy 2007-es opel astra G autóm, még soha nem mostam le a blokkját, mert féltem hogy beázik, beázhat ha mosom?
Figyelt kérdés
tehát még soha nem volt rajta szerelve semmi, 2007-es ecotec motor, valami elektronikája beázhat vagy valami ha slaggal engedem rá a vizet? még soha nem mostam le, eddig csak esővizet kapott ami felfröccsent rá!2013. okt. 9. 17:38
1/5 anonim válasza:
Igen van. Teljesen felesleges mosni a blokkot.
2/5 A kérdező kommentje:
értem! kösz
de a motorháztető alját attól még lemoshatom, csak nem ázik be attól ami ráfolyik, vagy inkább azt se?
2013. okt. 9. 17:54
3/5 anonim válasza:
A motorháztetőt lemoshatod belülről, de takard le valamivel a motort, mert ha az ECU beázik, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod!
4/5 anonim válasza:
Ha nem mert belefogni, akkor vidd el valami autókozmetikába. Ott kitakarítják a motorteret is.
5/5 A kérdező kommentje:
annyira nem fontos minden kis helyen csillognia hogy pénzt költsek autókozmetikára, kívülről szoktam megmosni, meg belül kitakarítani, a motorteret úgy sem látja senki szóval nem költök felesleges dologra képet, mert ha kiállításra vinném akkor biztos kitakaríttatnám de így nem..
2013. okt. 9. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!