Mercisek! Ti miért választottátok a márkát? Mit szólnak hozzá mások? Tapasztaltatok-e furcsa reakciókat?
1990-es w 124 200.Én azért választottam, mert régóta tetszett a formája, a mai autókhoz képest egyenesen gyönyörűség, olcsó az alkatrész ha egyáltalán kell, ha már nem tudok, vagy akarok sokat költeni fiatalabb autóra, gondoltam olyat keresek, ami nagyon sok km.-t bír( nem ritka a milliós futásteljesítmény benzinesnél sem), meglehetősen méretes, biztonságban érzem magam, sőt, kifejezetten megnyugszom, ha beleülök.Tekintélyt parancsoló a megjelenése, és mégiscsak egy Mercedesből szállsz ki, ha odaértél valahová.Szerintem még a zöldséges is rendben van, ha nem tényleg lepusztult, mint ahogy a beceneve sugározza.Sőt, a 123-as egy legenda. :)
Hátránya, hogy afféle germános felsőbbrendűségi érzést próbál az emberben kelteni, ha ezt nem sikerül elfojtani, akkor adtunk a sztereotípia alá. :)
Persze ahogy írtad, a suzukisok viselkedése csak olaj a tűzre.Én is hasonlót tapasztaltam, sx-es, renault-os kisgyerekek próbálnak keménykedni.Minek?Mire? :)Gyakran visszaelőznek, és ha az említett érzés éppen felülkerekedik bennem, mert mondjuk kiscsávó már a harmadik az úton, akkor utána megyek, persze 150- nél oda a konzervdoboz "ereje"... :) A többség viszont normális követési távolságot tartva jön mögöttem, nem érzik kötelezőnek, hogy elém kerüljenek, mint mondjuk mikor kisebb autóval jártam, könnyen elengednek kikanyarodáskor.Sajnos a kisebbség is szereti, de ettől ne legyen már cigula autó, arról nem tehetünk, hogy rájöttek mi a jó.Többen kicsit nézegetnek a sötétített üveg miatt, de inkább legyek gengszter, mint liberélkretén renault espace-es gyógyapuka... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!