Segítset*k, mert ez miatt mindig ledudálnak az útról?
Mindig ugyanakkor, amikor 2-3-4 sáv van városban, sok kocsival és sorolnék át. Index kint, oldalsó tükörben messze van a kocsi, biztonság kedvéért oldalra elnézek, nem látszik! Hátranézek, úgy néz ki beférek! Húzom a át a sávba a kocsit és dudálnak.
Akkor ezek szerint közel vagyok, de akkor miért látszik úgy, hogy még simán beférek???
Bocs az elírásért,köszi hogy felhívtad a figyelmemet rá. :)
Látom magadra vetted a dolgot rendesen.
Nos Én pasi vagyok ,a jogsit kocsira és nagymocira magam kerestem meg a pénzt,nem buktattak meg semmiből sem pedig a belvárosban kellett szórakoznom Budapesten.
Tényleg ne haragudj hogy magadra vetted a dolgot,látom bánt... Én nem azt írtam hogy az összes nő rosszul vezet,csak a nagyja.De nem is rosszul vezet ,inkább csak szerencsésen :)Nos szerinted versenyekre születni kell akkor ezek szerint a férfiaknak a vérükben van a vezetés csak hogy írásod egy picit kiforgassam. :) Én nem nézem le a nőket,hisz sokmindent lehet köszönni a nőknek is.Mi férfiak építjük a világot,míg a nők karban tartják azt!Ha belegondolsz rengeteg ház ,épület ,komplexum van.Nos lehet hogy léteznek nők az építőiparban de Én még nem találkoztam soha női kőművessel,segédmunkással,villanyszerelővel,víz és fűtés szerelővel,autószerelővel vasúti pályamunkást sem láttam még csajban.Viszont amivel találkoztam már:Asztalos nő,hegesztő nő(valamiben tudnak precízen hegeszteni),akadnak nők budapesten a kombínón is de olyankor azt lehet érezni az aktívabb fékezésnél hogy nő vezet :) Meg buszokon is vannak,sőt ellenőrként is dolgoznak meg biztonságiőrként,kalaúzként is vannak igen csak kemények :)
Szóval a lényeg amit akarok hogy nem érdemes magadra venni ezeket mert mi pasik is van egy pár dolog amit nem csinálunk ,meg bénák is vagyunk benne,szóval az egyensúly megmarad,jut is marad is :)
Utolsó! Köszi amit írtál! Én sajnos sok rosszalló hozzászólást tapasztaltam! Lehet, hogy én vagyok egy csodabogár, de nem jelent gondot egy parkolás, egy kerékcsere, vagy bármi, bármilyen kategóriában.
Nem jelent gondot a glettelés, a villanyszerelés, autószerelés, egy polc felszerelése, egy számítógép megjavítása, és még sokáig sorolhatnám.
És nem születésem óta vagyok így, hanem ezeket mind-mind magamtól tanultam.
És nem vagyok leszbi (már bocsánat), vagy trampli, nem járok kocsmában nap mint nap és nem káromkodom, teljesen normális magára adó nő vagyok, aki éli a mindennapjait, akinek van párkapcsolata, stb.
Leszel a feleségem? :)
Komolyra fordítva a szót,manapság már örülök ha egy nő a pizzát nem csak megrendelni tudja hanem meg is tudja sütni :)
Jó a pizza is egy rossz kiindulási alap,gondolom nem is az a fajta vagy aki délig csak alszik szombaton.
Szerintem legyél büszke nyugodtan magadra! :)
#13: a fenébe, én akartam először megkérdezni... :)
Egyébként azért nincs annyi női autóversenyző, mert legtöbbször más az indíttatás. Amikor kissrác voltam játékajtókat kaptam, amikkel versenyeztem az előszobában. A hugom meg babázott, meg virágboltost és tanítónénit játszott. Nem tudom hány lányka lehet a világon, akinek az apja mondjuk gokartpályát építene a kertben vagy 4 évesen motorra ültetné.
Persze később ez alakulhat, de aki 16-18 évesen kezdené el, az max. amatőr bajnokságokban juthat komoly eredményhez. Kb. mint én meg a főzőtudomány. Mondjuk vasalni srác létemre profin tudok, de csak mert rákényszerültem.
"Amikor kissrác voltam játékajtókat kaptam, amikkel versenyeztem az előszobában. A hugom meg babázott, meg virágboltost és tanítónénit játszott."
Hát ez az!
Én is kaptam babákat, de lesz...am!
Mentünk valahová anyuval vagy apuval (lehettem 3-4 éves), megláttam egy kis matchbox autót, vagy egy lego készletet, távirányítós autót, stb és mindig azokért sírtam, és nagyon örültem, ha szülinapomra vagy karácsonyra (pechemre egy és ugyanazon napon van mindkettő) kaphattam ilyet.
Ha nem lettünk volna csórók, akkor tuti, hogy kapok komolyabb dolgokat, de így sajna nem.
Na akkor most már gyors randiknál az első kérdések közé betűzöm azt hogy mivel játszott gyerekkorában :)
Motorsportban van női versenyző egy magyar fiatal lány,de valljuk be nem sok ilyen akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!