Szerintetek hogy vegyem rá a szüleimet hogy vehessek egy Simsont még csak 12 vagyok de imádom őket egyik barátom testvérénél láttam meg kb.1 éve és már mindent tudok róluk?!
Agent:
Hát, sajnálom. Fene a pofáját a szemétládájának!
De nagy jampi vagy 12 éves létedre..Neked a bicikli való még, nem a motor..Ez most olyan, h én lassan 17 évesen, imádom a Ladákat..Az összes szériáját..Megkérhetném az ősöket, h vegyünk már egy jó ladát..100ezer forintért már lehet venni, ha más nem nyári munkán összeszedem rá a pénzt..Ha meg megvan akkor hajtom kint a "szántóföldeken" ahogy írtad, ahol nem vagy kitéve senkinek csak a több száz lóerős mezőgazdasági gépeknek..Főleg nyár végén, aratáskor..
A lényeg, én is mondhatnám azt, h vegyünk egy ladát és akkor a határba elvezetgetem én, mert imádom, és mert az olyan jó poén..Persze jogsi nélkül..
DE nem teszem.! és te se tedd!! Mert a balesetek a másodpercek töredéke alatt megtörténnek, észre se veszed és már a földön fekszel..
Hozzáteszem utálom a motorosokat, főleg azért mert sok az olyan hozzáállású "motoros" mint kérdező fiatal barátunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!