Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek hogy vegyem rá a...

Szerintetek hogy vegyem rá a szüleimet hogy vehessek egy Simsont még csak 12 vagyok de imádom őket egyik barátom testvérénél láttam meg kb.1 éve és már mindent tudok róluk?!

Figyelt kérdés
Pénzem van rá gyüjtöttem vezetni tudnám hol van egy nagy forduló az utcánk végén meg rét és bicikli út is az utca is elég hosszú nem vagyok kis darab mármint 130 centis 30 kilós vézna gyerek
2013. nov. 2. 22:40
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek!
2013. nov. 3. 20:45
 22/29 anonim ***** válasza:

Agent:

Hát, sajnálom. Fene a pofáját a szemétládájának!

2013. nov. 3. 20:47
 23/29 A kérdező kommentje:
Mármint kinek?
2013. nov. 3. 20:51
 24/29 General822 válasza:

De nagy jampi vagy 12 éves létedre..Neked a bicikli való még, nem a motor..Ez most olyan, h én lassan 17 évesen, imádom a Ladákat..Az összes szériáját..Megkérhetném az ősöket, h vegyünk már egy jó ladát..100ezer forintért már lehet venni, ha más nem nyári munkán összeszedem rá a pénzt..Ha meg megvan akkor hajtom kint a "szántóföldeken" ahogy írtad, ahol nem vagy kitéve senkinek csak a több száz lóerős mezőgazdasági gépeknek..Főleg nyár végén, aratáskor..

A lényeg, én is mondhatnám azt, h vegyünk egy ladát és akkor a határba elvezetgetem én, mert imádom, és mert az olyan jó poén..Persze jogsi nélkül..

DE nem teszem.! és te se tedd!! Mert a balesetek a másodpercek töredéke alatt megtörténnek, észre se veszed és már a földön fekszel..

Hozzáteszem utálom a motorosokat, főleg azért mert sok az olyan hozzáállású "motoros" mint kérdező fiatal barátunk..

2013. nov. 10. 21:23
 25/29 A kérdező kommentje:
Mint mondtam nem, és ismétlem nem 100 lóerős munkagépek közö hanem az utcánkban (2 oldal alja).
2013. nov. 12. 10:42
 26/29 anonim ***** válasza:
A lényegen nem változtat. Bár de, utcákban még nagyobb veszélyforrás vagy. Kis utcákban főleg mégveszélyesebb egy randalírozó kisgyerek, mert még nálad is vannak kisebbek, akik motoroznának. Csak nekik elég a lábbal hajtós. Ne haragudj, neked is elég lenne...
2013. nov. 12. 14:40
 27/29 anonim ***** válasza:
Voltak itt olyan hozzászólások hogy kiugrik a kisgyerek vagy erdőben állat stb. Ha megvan 14 évesen a jogsija akkor nem ugrik elé a kisgyerek meg az állat? Meg honnan tudjátok hogy a kérdezőnek milyen a viselkedése? Én már akkor apám ölében ültem és kormányoztam a kocsit, amikor el sem értem a pedálokat, amikor már elértem, egyedül vezettem. (10-12 évesen) igaz ez szülőtől függ. Aki meg írta hogy 12 évesen értelmesebb lehet a gyerek mint 20 éves más ember, annak teljesen igaza van ...
2013. dec. 12. 19:39
 28/29 anonim ***** válasza:
24-es válaszolónak: Aratásnál vagy egyéb munkáknál, elég valószínűtlen hogy neki megy/mennek ... Látja is és hallja is az ember azért hogy mi van ... Oké most jön az hogy húzza a motornak az hangos stb, attól meg lehet hallani ha jön valahonnan egy traktor szerintem.
2013. dec. 12. 19:42
 29/29 anonim válasza:
Bár már rég nem aktuális, s a kérdező koma is az aszfaltot tépheti, de én pl 10 evesen kaptam meg a simsonom, 4 evet "hajtottam" a kertben, de időközben az utolsó rozsdafolt, utolsó gyengélkedő alkatrész ki lett korrigálva. Majd 14 evesen jött a nagy kérdés: Megéri most a jogsi, vagy majd az autóval együtt úgy is megkapom? A 14. nyaram gyorsan elszaladt, majd a gímiben is teltek az évek, de így utólag úgy érzem jobban jártam, hogy 17 éves koromra meglett az autojogsi. Azóta ritkán használom a Simsont, telepulesen belül főleg, külterület különösen veszélyes, mert valahogy csesznek rendesen kitérni... Szóval a 14-et minimum varja ki az utcán vezetéssel a gyerek...
2016. júl. 21. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!