Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tetszenek ezek a fajta régi...

Tetszenek ezek a fajta régi motorok?

Figyelt kérdés
[link]

2013. nov. 2. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mondanám hogyha környékbeli vagy segítek, de 3 műszak mellett nincs elég felesleges szabadidőm. :(

Pedig kedvem lenne, alkatrésznek való lim-lom van itthon, több éve veterán mocikkal foglalkozom és talán értek is hozzájuk... :)

2013. nov. 4. 09:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Én debreceni vagyok.
2013. nov. 4. 09:45
 13/16 A kérdező kommentje:

[link]

Egy ilyet találtam még régebben, ezt nagyon el tudnám képzelni benne, csak ezt meg nem tudnám megfizetni :-(

Még azt is megbocsátanám neki, hogy valószínüleg gyengécske.

2013. nov. 4. 09:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Győr, pont a túlsó vége... :D

Én korábban 4T fűnyíróban gondolkodtam, csak nehéznek tűnt összehozni valamiféle normális formájú blokköntvénnyel, hogy azért adjak a korhűségnek is. Persze ffi vázas bringát még át kell akkor faragni, előre valami korhűnek tűnő villát, egy U alakú kormányt lehetőleg fa markolatokkal, valami régies ülést és egy kicsi tankot.

Nem tűnik bonyolultnak, csak mire minden kialakul simán elmegy vele 100 munkaóra.

2013. nov. 4. 09:50
 15/16 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen nagyon tetszik a kuplung :-)

A hosszú karral feszíti meg a szíjat, és úgy indul el vele.

Hát mit mondjak, nem lehet egyszerű elindulni vele. :-)

Amit én mindenképp szeretnék az kéziváltó a tank mellett.

Hát igen, azért ezek nem 2 napos munkák az biztos. Ráadásul ha sok egyedi alkatrészt akar az ember, az nagyon meg tudja dobni, mire mindet megcsinálja. De pont úgy lesz szép, egyedi gépe :-)

2013. nov. 4. 10:02
 16/16 anonim ***** válasza:

De cserébe nincs sebességváltó az Excelsioron... :)

Az biztos, hogy meglátszanak a beleölt munkaórák ha az ember érti amit csinál.

A rudazatos kéziváltó szép dolog, de kivitelezni se egyszerű, meg verseny közben használni sem - bár utóbbi manapság egyáltalán nem fontos.

Kitartást kívánok ha belefogsz - én megyek dolgozni délutánra, itt az ideje nekiállni az egyéb dolgaimnak. :)

2013. nov. 4. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!