Persze, ránézni szép. De ezek ún. "board tracker" versenymotorok - régen deszkaborítású versenypályákon használták őket, nem forgalomban. Lényegében egy kerékpár-jellegű váz, egy relatíve erős blokk és minél kevesebb egyéb hogy könnyű legyen. Látsz rajta pl. féket? :)
El se hinnéd, idehaza van egy "verseny", ahol az ilyenhez hasonló épített motorokat díjazzák. Persze csak korhűségre/esztétikára - senki nem akarja hogy emberek megöljék magukat ilyenekkel. :) Idén július 6-án volt a "találka" a Velodrom Millenárison.
Nahát, erről a versenyről nem is hallottam még.
Azért tettem fel a kérdést, mert szeretnék egy replikát építeni, de ha még meg is mérettethetem, akkor tuti, hogy megcsinálom :-)
Csak egy problémám van jelenleg, nem tudom, hogy milyen blokkott kellene használni, ami illene hozzá. Szigorúan 50-est akarok, hogy esetenként akár közúton is lehessen használni, ehhez természetesen felszerelném valamilyen korhű lámpával, és fékkel is.
Ha megmérettetésre is akarod vinni, akkor olvasd el a kiírást - vannak ugye minimális megkötések a 3 kategóriához. :)
Én is gondolkodtam benne, de maradok a Pannoniáknál, azokra is alig van időm. :/
Na én is elkezdtem nézegetni, pl. a Velodrom Millenáris facebook oldalát - nézd meg te is a fényképeket! :)
Egyébként aprópénzért lehet szerezni valami 50-es 2T blokkot, legfeljebb külsőre át kell pofozni a korhűség miatt. Régi orosz smkp. blokkjai semmit sem érnek, fémárban hozzájuk lehet jutni.
Igen, elolvastam, a szabályok pont fedik az elképzelésem, így nincs gond. Viszont az idei verseny nincs kiírva még.
Na erre kíváncsi leszek :-)
Tudom, de pont ilyet nem akarok bele, Riga, meg a többiek. Simsont se.
Valami egyedibbet szeretnék, illetve megbízhatóságot, és normális teljesítményt is elvárnék tőle.
Még a Panni blokkon gondolkoztam, de ott is elriaszt a 2 sebesség. Pedig a berántós indítás tetszik benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!