Autógáz = időzített bomba? (Gondolok itt a legutóbbi felrobbant autóra).
Komolyan ennyire nincs BIZTONSÁGOS autógáz-rendszer?
(Nyilván, ha belém jönnének, az más tészta, de ha jól tudom, az az autó magától szállt el).
Hitetlen gyaur kutyáknak itt a link, olvasgassatok bőszen:
Én a TV-ben láttam. Pedig mostanában gondolkoztam a gázosításon...
A gyaur kutyákat továbbra sem tántorítja el, te félj, én meg spórolok, legalább kisebb a kereslet és olcsóbb az LPG nekem ha te nem veszel. :)
Nem tudjuk milyen autó volt, azt főleg nem, hogy egy magányosan álldogáló autó mitől gyullad ki csak úgy magától, és van egy olyan érzésem, hogy mikor felrobbant a tartály, az autó már tetőtől talpig lángokban állt, ergo már vagy megsültél, vagy kimenekültél volna.
Rendben, kifejtem, kimondottan neked.
Azt írod, felrobbant egy gázos autó. Nem tudjuk, valóban a gázos rendszer hibájából, vagy egyéb okból gyulladt-e ki, mégis megkérdőjelezed a gázos autók biztonságát - sőt, egyből időzített bombának nevezed, holott rengeteg gázos autó van, ami nem robbant fel hosszú-hosszú évek alatt sem. Egész pontosan megállapítható a felrobbanó gázos autók száma: elenyésző.
Hogy te ezt mégis felnagyítod, eltúlzod, kvázi félelmet próbálsz kelteni egy ki tudja, milyen okból felrobbant autó miatt, ez nagyon diplomatikusan fogalmazva butaság.
Ezt próbáltam kifigurázni, mintegy parodizálni a te általad linkelt cikk alapján - párhuzamot vonva a felrobbanó autók és a robbanás miatt betörő ablakok között.
A paródizálás lényege pedig az lett volna, hogy ugye itt is csak egy ki tudja, miért betörő ablakról van szó, ergo az összes ablakot - hozzád hasonlóan - időzített bombának neveztem (holott persze ez marhaság).
Így már érted?
Pont erre gondoltam, a parodizálás volt butaság (az elejével egyetértek, valóban fölös aggodalom volt a részemről, ezzel nem is vitatkozom). Ablak (még kizárólag csak a hecc kedvéért is) soha nem robban be. :)
A gázzal, ellentétben egy nyavajás ablakkal (vagy ahogy írtátok lehet már eleve égett az autó, akkor így nem is Skodálkozom) viszont már lehetnek bajok. De értem, leesett, thx all, minden faja.
És így legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!