A bőr ülés tényleg rossz mindennapi használatban? Inkább csak kinézetre jó?
nekünk volt bőrös autónk....
-soha többé nem lesz
Nekem az utolsó három kocsim full bőrös volt. Érdekes módon én még sose izzadtam bele és sose fáztam benne.
Pedig még klímát sem szoktam használni vagy ha igen csak nagyon enyhén mert megfájdul tőle a fejem. Ennek ellenére soha nem izzadtam bele!
Télen meg 1 perc ülésfűtés elég ahhoz hogy felmelegedjen annyira, hogy ne fázzon benne az ember. Még akkor is hogyha egész éjszaka a fagyban áll kint a kocsi.
Ezek persze valódi bőrös kocsik (Audi és BMW) nem valami műbőr szutyok mint amiket a középkategóriában adnak.
Egyébként a nappaliban lévő bőr garnitúrába se szokásom beleizzadni. Szintén valódi bőr, Andante.
Hat en nem szeretek boron ulni:D.Minden extraval rendeltuk az autot,a bor ulesek kivetelevel.A kormany pl borrel van bevonva es nyaron ha a napon all olyan forro,hogy meg sem lehet fogni.
Lakason belul kanapen meg aztan tenyleg gusztustalan.Esetleg a fogorvosi rendeloben elmegy,hogy konnyebb legyen tisztan tartani:D
Nekem félbőr van, amit az első is írt, gyári ülésfűtéssel.
Imádom. Full bőrös autóm még nem volt, de a sima kárpitosnál ezerszer jobb. Arról nem is beszélve, hogy legalább kinéz valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!