Az álmoknak van valami össze fügése a mindennapi dolgokkal? Vagy csak tényleg álom? Pl. ha azt álmodom, hogy valami rossz történik velem.
szerintem esete valogatja. lehet, h nem fog masnap bekovetkezni, de neha a tudatalatti olyan dolgokra "hivja fel a figyelmet" amit eber allapotban nem, vagy egesz mas aspektusban latsz.
en 1x azt almodtam, hogy megbuntet egy bkv ellenor, jot nevettem rajta reggel, mert mindig van berletem. aztan felszalltam a buszra, odalepett hozzam egy ellenor (ezen a jaraton meg nem is talalkoztam soha ellenorrel elotte, pedig 1,5 eve ezzel a busszal megyek minden 7koznap), en meg nagy nyugodtan megmutatom neki a berletem, mire o mondja, hogy ezt nem tudja elfogadni... elozo nap jart le, csak nem vettem eszre! szoval lehet, hogy veletlenul almodtam ezt, de elotte se es utana se almodtam hasonlot.
én megszotam álmodni pillanatokat mint pl pár hete álmomban láttam egy képet ( az én szemszögömből) és az volt rajta hogy előttem a töltött káposzta az asztal tul végén az unokatesóm és mellettem egy ismeretlen kövér szemüveges emberke és 2 napra rá megismertem egy kövér szemüveges embert az unokatesóméknál disznóvágáson és mellettem evett és én töltött káposztát ettem és az asztal tulvégén az unoka tesóm volt
de amikor felkelek akkor nem emlékszek az álomra hanem mikor az eljön az a pillanat ami az álmomban volt akkor ugrik be hogy én ezt megálmodtam
fura de igaz
"de amikor felkelek akkor nem emlékszek az álomra hanem mikor az eljön az a pillanat ami az álmomban volt akkor ugrik be hogy én ezt megálmodtam"
Ez a 'de ja vu' érzés - és könnyen lehet, hogy NEM álmodtad meg előre, csak ilyen érzésed támad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!