Miért van az, hogy egyes könnyűfém felnik csak és kizárólag, összkerékhajtású autókhoz lehet használni, másokat pedig nem?
Figyelt kérdés
Épp könnyűfém felniket nézegettem az autómhoz, mikor láttam ilyen megjegyzéseket bizonyos hirdetéseknél, hogy: csak összkerekes autókhoz, "első és hátsó felni", szóval a lényeg, hogy nem mindegy melyiket hova rakjuk.
Az lenne a kérdésem, honnan tudjam, hogy melyiket hova rakhatom, és hogy egyáltalán nekem jól vannak-e felrakva??? (hátsókerékhajtású autóról van szó)
2013. okt. 28. 18:57
1/2 anonim válasza:
vannak szettek amiknek meghatározott helyük van, pl akadnak BMW-re ac schnitzer és egyéb felniszettek amiken a hátsó felni szélesebb mint az első, ez elég logikus egy hátsókerekes autón...
olyanról még nem hallottam, hogy összkerekes autóra való felni, szerintem inkább csak más a felfogatása
2/2 Bence_ válasza:
pl BMW E34 525ix.
Más az ET-je.
Azt hiszem 54 a többinek meg 20 körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!