Milyen kocsit vegyek 2 millából?
21 éves srác vagyok, valami fiatalos sportos autót szeretnék kapni ebből a pénzből (+/-300EFt)
Legyen megbízható, és jó legyen ránézni is. A sportos vezethetőségen van a hangsúly. Egy autó amiben tényleg csak mosolyogni lehet.
Az RX8 lenne az ideális, dehát tudjuk milyen az a Wankel.
Esetleg egy BMW E46. Talán ezek tetszenek még külsőre.
Várom a ti ötleteiteket is!
biztos nem olyan fárasztó mint ennek!
Ezt szerintem csak a gazdag szülők elkényeztetett kedvencei gondolják így... Oké, ha szükség van rá kell autó, de egyből egy felső-közép kategóriás több millióért? Lópéniszt...
Ha nem ismersz, ne itélkezz, én sem teszem. Azért kaptam ilyen autót, mert gyermekkoromtól kezdve mindent megbecsültem, megvigyáztam. Az autót sem húztam meg egyszer se, pedig majd 5 méter... És munkámból kifojólag havi több ezer km-t utazok. Egyébként én 700 ezres autót kértem, eszembe nem volt drága autó első autónak. Aztán jött a meglepi.
Elkényeztetett szerintem nem vagyok ill. voltam, de erről a közeli barátokat kell megkérdeznem, mert az ember a saját dolgait nem látja sajnos mindig tisztán.
Egyébként akinek nagy mellénye van az párszázezres autóval is hülye módra fog közlekedni. Bár én is elismerem, hogy a gazdag fiatalok nagy része sajnos elkényeztetett, felfuvalkodott. De nem mind, ezért megkérlek, hogy ne általánosíts, mert nem ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!