Mivel lehetne kicsit fel dobni a kocsit? Valami jó kütyü vagy valami jó pofa cucc, valami amitől jobban nézne ki.
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 18:19
1/15 anonim válasza:
2/15 anonim válasza:
sötétített lámpák, jel nélküli hűtőrács, ültetés, szép kerekek . :) nem tudom ilyensmire gondoltál e
3/15 anonim válasza:
Én annyit csinálnék max, hogy raknék alá egy szép, hozzá illő (!) alufelnit (esetleg lehet 1 mérettel nagyobb, mint a gyári felni), és esetleg lesötétíteném a jogszabályoknak megfelelően. Ennyi, többet szerintem nem érdemes rákölteni ilyesmire. Pl az ültetés teljesen felesleges a magyarországi utakra.
4/15 A kérdező kommentje:
gondolkoztam sport kipufogón is de azt hallottam hogy többet eszeik a kocsi akkor,ez igaz? vagy befolyásolja az valamiben a kocsit?
2013. okt. 2. 19:22
5/15 anonim válasza:
Miért enne többet? Te látsz ebben logikát?
Egyébként sorozatgyártott utcai autóknál legfeljebb a hangja változik.
6/15 Amado atya válasza:
Innen nagyon sok ötletet meríthetsz:
7/15 anonim válasza:
Milyen autót akarsz csinosítani?
8/15 anonim válasza:
"Miért enne többet? Te látsz ebben logikát? "
Ahham. Ha sikerült valami dögös hangot kifacsarni a kocsiból, akkor nyomni fogja neki állandóan , mint süket a csengőt, és már meg is ugrott a fogyasztás :D
9/15 anonim válasza:
Wunderbaum-csokor a visszapillantóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!