Melyik autó a jobb, VW Golf 2, Renault 5 vagy Maruti 800 DX?
Így van!
Nekem egy 93-as évjáratú Marutim van első autó most kb 1 éve hogy nálam van ennél az autónál az alkatrészek a legolcsóbbak fogyasztása is kevés hogy ha nincs pénzed egy drágább autóra akkor ez is megteszi a biztosítás is olcsóbb
mint más autókra
A másik meg bírom azokat az embereket hogy kritizálják hogy Maruti kicsi nem valami jó a kinézete de kérdem én ő fizeti a szerelését vagy tankolást vagy biztosítását?
nem! mindenkinek olyan autója van ami megfelel a célra és a költségvetésekbe!
Maruti lehet, hogy olcsó, kevesebbet fogyaszt, stb, de semmiképp se venném... Valamennyire szeretem biztonságban érezni magam egy kocsiban... A Reanult 5-öt annyira nem ismerem, de rossz vétel nem lehet, viszont a Golfhoz rengeteg alkatrész is van viszonylag olcsón, ezért is választanám a Golfot... A lényeg ezeknél a kocsiknál, hogy alul ne rohadjanak, a többi cserélhető.
Az apuci vette a BMW-m, ócskát ne vegyél kommentel pedig ne foglalkozz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!