Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Postára csomagkiszállítónak...

Postára csomagkiszállítónak felvesznek-e 17 évesen kezdő b-s jogsival?

Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem. De próba szerencse, hátha... ;)
2013. okt. 27. 10:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Már unom a címerezést meg a raktári diákmunkákat úgyhogy valami kényelmesebbet szeretnék csinálni.
2013. okt. 27. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Én meg nem is találok diákmunkát... Hiába keresek. Én is ezen gondolkodtam, hogy leteszem a jogsit és valami futárféle meló. Csak kezdő jogsival nem biztos, hogy esélyes. Meg szerintem ilyen "suli melletti" meló nincsen. Vagy folvesznek, vagy nem. De meg kell kérdezni, hátha.
2013. okt. 27. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Szinte 100% hogy nem. Olyan sofőrök keresnek munkát, akiknek B, C, D, E kategóriás jogosítványuk van, PÁV-val, GKI-val, és elég sok tapasztalattal. Meg ott vannak a Többi B kategóriás, akik vezetnek már 5-10 éve. Álmodozni lehet, hogy jaj de jó lenne ott dolgozni, de 17 évesen ne dolgozz, tanulj, érettségizz le(a leghülyébbet is átrugdossák), ha akarsz menj egyetemre(ha van hozzá eszed), vagy tegyél le egy szakmát, és helyezkedj el vele. Aztán ha vezetni akarsz akkor gyűjtöd a pénzt, tegyél le nagyobb kategóriákat, mert a B kategória olyan mint a 8 általános, kb. mindenkinek megvan.
2013. okt. 27. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!