Motoros beleszalad az utánfutóba, és az autós a hibás
mert lassan kanyarodott. Hogy is van ez? Nagymotorosok
válaszát várom vagy aki jobban betudja ezt határozni.
Nem is kell... a gyorshajtó az működjön úgy mint a torkosborz. Felelőtlen magatartásával a közlekedőket veszélyezteti. Ártatlanokét is. Nekem sincs több kérdésem.
2014. aug. 11. 14:27
22/29 mobe67 válasza:
Figyelmesebben kellene olvasni az előttem hozzászólónak!
Nem azt mondta az autós, hogy nem látta, olyan járművet nem látott , aminek elsőbbséget kellett volna adni! Arra meg nem kell számolni a közlekedésben részt vevőknek, hogy jön egy barom legalább 150-el! De a 145-150 is necces, mert összesen közel 200 m után (63m féknyom, 93 m sodródás, és 12 m tarolás az árokban!)állt meg a motor az árokban! De itt vannak szakértők úgy látom!
2014. aug. 11. 21:55
#22 - te mitől lettél ilyen kemény? :D Maga a történet elég zavaros, majd a rendőrség kibogozza, azért fizetjük őket. Ha megnézed a kérdést, ott még az szerepelt a kérdező részéről, hogy "szemből érkező jármű nem volt látható". Tudom, mindenki akit a rendőrségen kérdezgetnek már próbálja magát a legjobb színben feltüntetni - tudom, ültem már én is egy-két irodában... :D
De nekünk mindegy, a 63 méteren megcsúszás nélkül, optimálisan fékezve 120 km/h-ról még meg lehet állni, szóval afölött ment biztosan.
A motor egyébként onnantól, hogy az oldalán csúszik szinte semmit sem lassul, tulajdonképpen mint a korcsolya a jégen. Ezt is tapasztalatból mondom. ;)
2014. aug. 11. 22:15
Hát azért ha ráfordulok egy útra, és látom, hogy max háromszáz méterről (ilyen messze volt ugye a kanyar állítólag) egy motoros közeledik nagy sebességgel (ne mondd, hogy nem lehet megkülönböztetni, hogy egy jármű kilencvennel, vagy kétszer annyival megy), nem hajtok be elé. Másrészt pedig nem hajtok százötvennel. Két kiváló sofőr találkozott, és ez lett belőle.
2014. aug. 12. 00:23
25/29 A kérdező kommentje:
Mennyi okoskodó ember van itt!! Ha én húzok egy 3-4 méteres futót,akkor azzal nem 2 másodperc leérni az útról,hiszen elősször még az autónak is elkell hagyni a 2 sávot és aztán még a futónak is. Vagy ha én egy kamionnal vagyok,ami akár 7-8 méter hosszú,akkor megse próbáljak elkanyarodni,nehogy valaki jőjjön 150-el és belemenjen a kamionom hátsó oldalának?Nem okoskodást kértem,hanem körűlbelűli sebesség meghatározást!
26/29 mobe67 válasza:
Hát igen! Sok itt az okoskodó ! Innen jobb törölni magam! Sajnos utálom a sok okos barmot! De ez jellemző az országra segítséget kérsz, de csak az okoskodás megy!
2014. aug. 12. 20:30
27/29 mobe67 válasza:
Már kb. négyszer el telt a három nap a regisztrációm törlése kérése óta,de még mindég nem történt meg! Komolyan figyelhetik a regisztráltak kérését!Már jó lenne, ha valaki észre venné a kérésemet!!!
2014. aug. 22. 17:18
28/29 A kérdező kommentje:
Az ügyészség az autóst felmentette ,kizárólag a motorost vádolja a baleset okozásával. De valami nem stimmel,mert az ügyészség felmentő határozata után,az autó biztosítójától kaptunk egy levelet,hogy a motor utasának,kifizettek több mint 3 millió forintot.Az a kérdés,hogy mi alapján fizette ezt ki az autó biztosítója,mivel az autó nem volt részese a balesetnek,hisz az utánfutónak is van külön biztosítása.A biztosító kérdésünkre kitérő válaszokat adott.A motor utasa telefonon annyit mondott,az ügyvédje keresni fog,mert ő intézte az egészet.Azóta eltelt 3 hónap és még senki nem keresett minket.Mi már tudjuk az igazságot,de kiváncsiak lennénk mások véleményére.
A motoros próbálta mosogatni magát a háttérben (tipikus).
2020. szept. 2. 21:28
Kapcsolódó kérdések: