Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót lenne érdemes...

Ivettkke kérdése:

Milyen autót lenne érdemes vennem? 21/L

Figyelt kérdés

Jövőre szeretnék autót venni magamnak.

Maxiumum 500.000 forintig!

Csak 5gen, 6gen Civic, Golf IV, BMW E36(nem compact!), Opel Vectra, vagy Calibra jöhet szóba. Ti melyiket választanátok és miért?

Vàlaszokat előre is köszönöm! :)

2013. okt. 26. 11:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
városban menyit használnád? mert azért kell idő a diselnek mire üzem meleg lesz. Én is a golfot választanám, 1.6 benzin motorral ha kisebb távon akarod használni(nem egy erőgép valjuk be...), viszont ha többet mész vele akkor mindenképpen 1.9-es Tdi motorral szerelt golfot vennék, rövid, könnyű vele bárosban manőverezni/parkolni, és ha felmész vele autópályára akkor sem hagy cserben.
2013. okt. 26. 13:55
 22/29 anonim ***** válasza:
Mert a benzines cserben hagy pályán?
2013. okt. 26. 13:56
 23/29 anonim ***** válasza:

Ha ezek közül kell választnai 500 ezer ft-ig, akkor a Golf 4-est és a BMW-t én kizárnám. A VW-ből csak lelakott van ennyiért, a BMW-t meg már úgyis széthajtották.

Vectra-ból a facelift előtti B jöhet szóba. A-t már ne vegyél. A Calibra-k szintén szét vannak taposva.

Az ideális választás szerintem egy Civic 6gen, vagy egy Vectra lehetne ezek közül, ennyi pénzért. Mivel főleg városban használnád, én inkább a Civiket ajánlom, az kisebb. 1.4-es vagy 1.6-os benzinmotorral egyaránt jó választás. De figyelj oda, mit veszel, mert ezeket is szeretik szétnyírni.

2013. okt. 26. 14:05
 24/29 anonim ***** válasza:

Vegyél Civicet, az csajos kocsi (vagy legalábbis unisex), ha 1.6-nál kisebb motorral veszed, akkor jó esélyed van nem széthajtott megkíméltet venni, az is megy rendesen, mert könnyű autó. Árban, megbízhatóságban is nagyon jó.

Golf IV-ből ennyiért szerintem jövőre sem a legjobb darabokat fogod megkapni. Egy régebbi E36 már szerelgetős autó, ahogy a Calibra is, plusz még ezekből nehéz jót találni, felejtősek.

2013. okt. 26. 15:36
 25/29 anonim ***** válasza:
Szia cica, van gazdád? Kérsz győri édest?
2013. okt. 26. 16:16
 26/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, te kis bunkó :D
2013. okt. 26. 16:36
 27/29 A kérdező kommentje:

Van, és nem szereti a patkányokat :D

De ha nincs? :)

2013. okt. 26. 18:04
 28/29 anonim ***** válasza:

4-es Golfból normálisat még 1.4-es benzinesből sem kapsz!

700-ból vennék benzinest 1 millió körül vennék 1.9 TDi-t(tom, hogy az egyik legjobb diesel).Furcsálom, hogy nem ajánlotta senkise a Swift-et.

Ennyiből egy Colt a legjobb választás.

[link]

De ha muszáj a felsoroltakból választani akkor Civic.

2013. okt. 26. 19:26
 29/29 anonim ***** válasza:
saját tapasztalaból ennyiért ne e36-ost vegyél. ha kifogsz egy szarabbat, pár hónap után ráköltöd a vételárat. csak akkor válaszd ezt ha minimum van még ennyid tarcsiban :D
2013. okt. 28. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!