Szó sincs róla, de a VW 1.9es TDI motorja nagyon jó, ezt a véresszájú benzinesek is mind belátják. Az 1.4es meg az 1.6os benzines VW motorok...hááát, azok azért több sebből véreznek.
Golf-ról lévén szó ajánlottam a dízelt, ha egy másik autónak jobb a benzines motorja akkor abból azt kell venni, nem a dízelt. De az 1.4es benzines Golf az körülbelül a nagyanyámnak való autó, hogy gyök kettővel lecsorogjon a CBA-ig meg haza:)
2013. okt. 26. 12:39
12/29 anonim válasza:
A TDI motorok úgy általában jók, fogyasztás és megbízhatóság szempontjából is. Ellenben éppen emiatt a használtpiacon könnyen belefuthatsz 4-5000 000 km-t futott példányokba, amikre jellemzően költeni kell bőven, ezért egyáltalán nem biztos, hogy nem jár jobban a benzinessel. Nem látom be egébként, miért lenne rossz a Golf 1.4-es, vagy akár 1.6-os benzinmotorja. Kőegyszerű szerkezetek, a dieselnél várhatóan nagyobb fogyasztással, mellette kulturáltabb járással.
2013. okt. 26. 12:48
13/29 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné:)
2013. okt. 26. 12:54
14/29 anonim válasza:
Ok. Mielőtt hülyének néznél, nekem is dieselüzemű kocsim van, 2.2 CTDI motorral (egy Honda Accord személyében), de bele is rakok átlagosan 50 000 kilométert évente, Svédországból hazajárkálva. Így megéri. Budapesten használva (és elvétve hazajönni vele 250 kilométerre) nem biztos, hogy ezt vettem volna.
2013. okt. 26. 12:59
15/29 A kérdező kommentje:
Ne kezdjétek! :D
Hajlok a benzines felé, 1.4-2.0 :)
Szeretem az autókat, imádom neki nyomni :)
Nem feltétlenül kell "csajos" autó! :)
2013. okt. 26. 13:01
16/29 anonim válasza:
Előző vagyok. Kérdező, bármelyiket is választod, remélem, jó állapotút sikerül majd kifogni, és balesetmentes utazgatást kívánok vele.
2013. okt. 26. 13:03
17/29 anonim válasza:
Ha imádod neki nyomni, akkor menj a gokartpályára és ott nyomd. A közút nem erre való. Előbb-utóbb sokba fog kerülni, ha vadul az ember ész nélkül a közúton...
2013. okt. 26. 13:07
18/29 A kérdező kommentje:
Utolsó! Megfogadom! ;) :D -.-"
2013. okt. 26. 13:09
19/29 anonim válasza:
1.4-el tuti nem ajánlom senkinek se a golfot. Ha kis fogyasztású dinamikus golfot szeretnél akkor 1.9 TDI
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!