Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Krokodil emelőt szeretnék...

Krokodil emelőt szeretnék vásárolni és tanácsokat várok, hogy milyet érdemes?

Figyelt kérdés
Itthoni használatra és 20-30 ezer forint közötti árban gondolkoztam de nem tudom,hogy milyen gyártótól vagy márkát vásároljak.Leginkább személy autót emelgetnék vele. Köszi a válaszokat.
2013. okt. 25. 21:11
 1/5 Napkiraly ***** válasza:
100%

hát olyat vegyél, ami el is bírja a krokodilt :D

A lidlben jövő héten lesz 3000ért. Én vettem pár éve lidlben, megérte

2013. okt. 25. 21:16
 2/5 szántóvető ***** válasza:
egy mezei krokodil(emelő)2 tonnás,ha nem is 3 de 5 ezerből kijön,a tartóssága örökélet+1 nap.
2013. okt. 25. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Otthoni kerékcseréhez, személyautóhoz a Lidl-ben kapható is megfelel. Szereléshez, nagyobb autókhoz már kevés. Itt főleg az emelési magasságra gondolok. Szereléshez sokszor magasabbra kell emelni a járgányt, mint egy kerékcseréhez és ilyenkor bizony jól jön egy 500-600mm emelőmagasságú kroko. Az sem árt, ha van rajta gyorsemelő, hogy ne kelljen annyit üresben pumpálni. Én egy ilyet használok és ez már majdnem mindenre elég:

[link]

Persze egy kis utánjárással ettől lényegesen olcsóbban is találhatsz ilyet a neten. Ahová ez kevés, oda meg jó lesz egy ilyen jack :)

[link]

2013. okt. 26. 07:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! :)
2013. okt. 27. 08:11
 5/5 Pap Róbert Ádám válasza:
Nekem személy szerint volt már szerencsém, az olcsóbbaktól egészen a drágábbik verziókig, amit talán igazán ki tudok emelni, ár érték és teljesítmény arányában, az amit vagy másfél éve vettem. Egy Lincos-os krokodil emelő, abból is egy közép kategóriás. Jó volt mert pont akcióban volt, nem volt szívem ott hagyni, azóta is használom otthoni, valamint műhelyszintű használatra is.
2015. máj. 6. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!