Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda CBR125 R első motornak?

Honda CBR125 R első motornak?

Figyelt kérdés
Tulajok véleményére lennék kíváncsi. Milyen vezetni, megbízható-e.

2013. okt. 25. 21:59
 1/2 Blaiseboy ***** válasza:

Nekem nincs ilyen motorom... Szerintem az alapján is válasz motort, hogy pl milyen magas vagy, mire akarod majd használni.

Amúgy meg Honda, szóval rossz nem lehet. Első motornak jó lehet még, mert nem egy erőművész, de használható... SZVSZ.

2013. okt. 27. 10:13
 2/2 anonim válasza:

Lehet hogy késő már a válasz de nekem is crb volt azelso motorom es most is az van nagyon jo megbizhato.

Ha nem vagy versenyzo tipus akkor jo lesz neked. Lehet huzni de nagyon dijazza. Nem tudom hogy milyen nehez vagy de alattam imadja a 100 utazot mindig azert az autopalyas 120 sem nagy gond neki a fogyastas is jo nalam 4-5 kozott eszik. Megbizható akkor is ha ketten ulunk rajta akkor is kicsit nehezebben de lehet vele autopalyan 120 menni. Vezetes elmenye csodalatos.Voltunk vele svajcban akkor szerpentines utakon kozlekedtunk elmondhatatlan elmeny vele lejonni a hegyrol es folfele is jol birja. Hasznaltan is veheted nyugodtan csak akkor ne ha latod hogy a kis pocs 16-17 szarra huzta a blokkotmert akkor johetnek a nagyobb kiadasok

Tokeletes elso motornak

2014. okt. 31. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!