Ti vennétek Babetta 210-est első motornak?
Meg lehet egy ilyennel tanulni motorozni annyira, hogy aztán át lehessen menni idővel a könnyített A1-es vizsgán?
Mennyivel megy egy ilyen? Azért kérdezem, mert nem vagyok éppen madárcsontú.
Csakhogy én könnyített A1-re szeretnék majd menni, ahhoz pedig gyakorolnom kellene. Ehhez kellene minél olcsóbban egy motor. 30-35 ezer ft-ot szánnék rá.
Amúgy természetesen egy 125-ös motor a cél, és majd egyszer egy nagyobb is.
így van, viszont 30-35 ezerért lelakott, széthajtott, esetleg üzemképtelen simsont lehet csak venni.(a legjobb esetben 35 ezerért talán lehet kapni egy olyat, ami megy).
ezeken viszont elöbb tanulsz meg szerelni, mint motorozni.
nem igazán írtad le, hogy most csak segédmotor jogsid van-e, de ha igen, én valami kisrobogót vennék.(40 ezerért olyan yamaha jog-ot vettünk, hogy 8 év alatt 1 gyertyacsere, és egy defekt volt).motorozni meg lehet tanulni a nagymotoron is, a váltás nem olyan nagy dolog, csak rá kell érezni.bár valakinek kicsit nehezebben megy, 1 délután szerintem nagyjából bele lehet jönni.
6-os. Tegnap vettem egy S50-et 15 ezerért! :D Egy rúgásra indul csak baromi csúnya szerencsétlen, mert ecsettel van lekenve. Első fék nincs rajta meg az első gumi ki van hasadva, de megy. Lsssan már egy rossz babettát nem kapni ennyiért. :D
Szóval ki lehet fogni, csak idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!