Milyen motor legyen az első motorom? 75. 000ft-ig
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 18:26
1/15 anonim válasza:
egy Simson s51 enduro tökéletes lesz :)
2/15 anonim válasza:
Megint egy értelmes kérdés...
Vegyél egy babettát. Az is kijön ennyiből.
Vagy esetleg írd le hogy mire van jogsid. Váltós legyen-e vagy ne és egyebeket.
3/15 A kérdező kommentje:
váltós vagy nem nekem mindegy
segédmotorrra gondoltam
2012. nov. 25. 18:31
5/15 anonim válasza:
A Simson jó választás lehet, de mindenképpen váltósat és nagy kerekűt javaslok! A nagy kerék a stabilitáshoz kell, a váltóson megszerzett tapasztalat pedig később jól jöhet az autóvezetés megtanulásához.
6/15 anonim válasza:
Ha még nincs jogsid, akkor én is a Simsont javaslom. Nagyon sokat segít abban, hogy ha autót vezetsz, akkor abban is érezni fogod, hogy mennyire engedd föl a kuplungot. Nekem a Simson sokat segített. Először vezettem kocsit jogsi nélkül, eléggé sokat bénáztam, azután elkezdtem motorozni, ami jól megy és amikor legközelebb autót tudtam vezetni, sokkal joban ment. De ha van már kocsira jogsid, akkor egy robogó sokkal kényelmesebb. Az is kérdés, hogy később szeretnél-e nagyobb motort, mert ha igen akkor csak váltós jöhet szóba. Egy 3 vagy 4 sebességes szimó jó lenne, ott nem arról szól, hogy állandóan váltogatsz, de azért néha azt is kell. Ha meg nem akrsz később nagyobbat, csak ide-oda szaladgálni kell, akkor robogó.
8/15 A kérdező kommentje:
az igazség hogy suliba akarok majd menni vele mert 45km-et nem szeretnék buszozni és kollégiumban sem szeretnék lenni
2012. nov. 26. 13:11
9/15 anonim válasza:
Szerintem a legjobb egy s50/51-es simson ami nincs gányolva jó műszaki állapotban van és nincs széthajtva akár gyári is lehet a lénye ha már az ülés törve van akkor azt hagyd a fenébe
10/15 anonim válasza:
45 km? Télen rá fogsz fagyni, már amikor egyáltalán elő tudod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!