Opel G Astra 1,4 vagy 1,6 motorral? Melyik motor jobb, melyikkel lehet kedvezőbb fogyasztást elérni?
Nekem opel astra h 1.4 van ecotec motorral(2005), az egyik ismerősömnek viszont 1.6- os h astrája van (2007).
Szerintem az 1.6-os fogyaszt kevesebbet. Állítólag azért, mert nem kell erőlködnie a motornak annyit.
Köszönöm. Neked és az ismerősödnek, mennyi az átlagfogyasztás?
Volt eddig valami gond az 1,4essel?
Az 1.4-es kb. 7-7.5 litert fogyaszt.
Nekünk nem volt baj az 1.4 ecotec motorral.
Az mutatja hogy egy bevált megbízható konstrukció, hogy a mai napig ezt a motort használják a chevrolet cruze és más új chevikben európában.
Az olajfogyasztásról hallottam már, arra akkor a kérdezőnek azt javasolták, hogy gyári minőségű olaj. És azzal meg is szűnt az olajfogyás.
Javarészt városban lesz használva, így szerintem az 1,4 is elég lehet. Persze ez próbaút után fog eldőlni. Az 1,6 motoros elég ritka a megfelelő évjárattal megfelelő futásteljesítménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!