Szerintetek f astrára milyen alufelni illik, milyen felni mutat jól rajta? Mekkora legyen a gumi mérete?
Figyelt kérdés
Lehetőleg peremes felnit szeretnék,először ATS Cup-ra gondoltam...szerintetek? :)2013. okt. 23. 15:19
1/7 Sinead válasza:
Astra F. Oké, és konkrétabban? egy 1.4-es benzinmotor el se fog indulni ha ajánlunk egy jó széles 17 colos alufelnit. Az autó kivitele? Kabrió, kombi, lépcsős-, illetve ferdehátú?
2/7 A kérdező kommentje:
1.6 16v ferdehátú
2013. okt. 23. 18:42
3/7 anonim válasza:
Bbs RS, bentley felnik, porsche felnik, mindegyiket láttam már f astrán és jól mutatnak
4/7 Madartejlight válasza:
Amit ajánlok hogy ne legyen túl széles a felni egyrészt arra abroncsot találni is nehéz másrészt nagyon drága.
Ha túl nehéz a felni és abroncs akkor szétvágja a futóművet (nem azonnal évek alatt és valószínűleg szilent cserével helyrehozható)
Harmadrészt gondolom tetszik hogy milyen jól megy a kocsid
1.6 16v fürge egy jármű ha túlméretes kerekek kerülnek rá akkor ez felejtős.
Ami szerintem járható út:Keresel egy tetszetős felnit 15"x7" os méretben (maximum) erre egy 195/50 (asszem ez váltóméret azért nézz utána) elég dögösen fog kinézni ezzel is és ilyen gumikkal a magyar utakat is bírni fogod állandó felnigörgőzés nélkül.
Esetleg keress astra GSi felniket.
Kb ilyen lenne a 15" os felni 195/50 es gumival.
5/7 Madartejlight válasza:
Remélem segítettem (a carstylingos képeket csak kikerestem nem az enyém az autó és nem is ismerem a tulajt)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) esetleg ültetőrugókat mennyiért érdemes venni,ha egyáltalán érdemes?
2013. okt. 30. 21:10
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy én is valami hasonló felnire gondoltam,mint amit linkeltél...azt hiszem RH vagy dezent,de nem biztos..Ats Cup-ot látott már valaki f astrán? :D
2013. okt. 30. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!