Opel G Astra 1,4 vagy 1,6 motorral? Melyik motor jobb, melyikkel lehet kedvezőbb fogyasztást elérni?
Az 1.4-es astra 230-at megy 6500-as fordulatnál és 7000-nél tilt,de a 150 az még jó neki.
Fogyasztás az sokmindentől függ.Vegyesbe 7-8 liter.
Nekünk még a minőségibb német.
Kedves utolsó!
Az 1.4es astra hol megy 230-al???? Szakadékban lefelé maximum.
Nálunk a családban 2 astra (F, G)van. Szerintem fogyasztásilag az 1.6 jobb (bár ezzel nincs tapasztalat), bár attól függ hol jársz vele. Ha leginkább városban, akkor 1.4, ha országút akkor nagyobb.
Nem akarok én száguldozni, kis tempónál is meg lehet halni :D
Sokat járok városban főképp városban, de azért ha egyszer kétszer kell egy 130as autópálya tempót tartania akkor se essen szét.
Szóval akkor a sok város miatt inkább az 1,4?
Amúgy sem túl papás a vezetési stílusom :)
Még az 1,7 Isuzu motoros dízelben gondolkozok, de abból kevés van megfelelő kilóméterrel, megfelelő állapotban és árban.
Igen tudom. Nagyapámnak van egy 1,0 suzukija benzin, 1 km és üzemmeleg. Tavaly télen jártam egy 1,7 dízel forddal negyed óra város kellett mire valami melegecskét fújt a fűtés.
Nameg dízelt amúgy is sűrűbben meg kell hajtani, ki kell égetni mint a egy benzinest, mert ha bekormolódik akkor jönnek a bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!