BMW 316 vagy BMW 318 Lehet jó drift autót vagy rally autót csinálni? És egyáltalán mi számít BMW E30-nak milyen típus számu pl: 316 Van E30.
80-100 lovas autóból ne akarj rallyautót faragni.
320i 123 LE,ennél alább ne add.aztán lehet felhúzni:
Az E 30 az a kaszni tipusát jelzi.
2 ajtós 3 mas szériás bmw.
Mocskosul strapabíró és koruk ellenére fejlett techikai megoldásokat alkalmaztak ennél a szériánál.
Mivel már nem mai darabok ezért nem vészes az áruk.
Létezik 4 és 6 hengeres verzió.
A 6 hengeresbe több nyomaték van ezért jobb driftre.
Rallyra nem egy túl jó választás mert a súlyelosztása és a hossza révén a szűk kis pályákon elég magatehetetlen. És a súlya is elég jelentős. Ez rallyban nem jó.
a 316 azt jelzi 3 mas széria. 1600 as motor. van 218 320 323 tipusú. a 320 tól felfelé már mind 6 hengeres.
A 6 henger a 120 fokolású elrendezés miatt sokkal erősebb kis fordulatszámon. Ez azt jelenti hogy mikor elstartolnál az autó a csak egyhelyben sergeti a hársó kerekeket mire méltóztat elinúlni. Ez nagyon látványos ugyan de rallyban a másodperceken múlnak az eredmények és ezért nem ideális a bmw a rallyra.
Nekem egy 325-öm van, nem arra vettem, hogy driftelgessek meg tuningoljam, hanem normális használatra, persze az sem volt utolsó szempont, hogy ha kell menjen is.
Én azt gondolom, hogy ez a 192 lóerő kell arra, hogy száraz aszfalton is dobja a seggét, úgyhogy azt gondolom ez az alja. Talán a 320-as 170 lovas verzió még belefér, de az alá tényleg ne add! Ja és a 6 henger az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!