Milyen autó alkalmas városi driftre?
sziasztok...
nem csak driftről van szó hanem más autók kerülgetése, cirkászás közöttük
gondolom a sima drift autó nem alkamas mert eléggé le van ültetve az eleje és a magyar nagyvárosi utakon nem állja meg a helyét. mégis milyen lenne az alkalmas?
ez a kérdés lehet hülyén hangzik de én komolyan gondolom tudom hogy nem legális és eléggé veszélyes, eddig motorral csináltam(rs125) de átállnék kocsira.
szóval ki milyet javasol?
ja és az is előnyös lenne ha nem enne 20 litert
ötleteket.
köszi
Idióta barom vagy. Van, hogy sietős az ember dolga... Nekem volt már szó szerint élet-halál kérdése a dolog, hát kerülgettem, pirosoztam. De... Hogy valaki pont ilyen célra vegyen autót valaki, na az ultragáz. Maradj csak szépen a motornál, ott legalább nagyrészt csak a magad életét teszed kockára.
Na meg autóval kicsit más az ilyesmi, ha még nem mondták volna.
Meg ezt mégis miért? Csak szimplán keménykedni akarsz? Vagy mi értelme lenne? Ha gyorsulni akarsz, irány az autópálya, 300 ezer forintért simán végigmehetsz akár 300-zal is.
Na mindegy...
Mi Mi MI mi az hogy a pálya nem ugyolyan jó egyedül épp az hogy jobb jobb mert ha szarul vezetsz nem mész neki 120 KMH val más kocsijának "Szorakozás" gyanánt.
Az ilyen kérdés az már nem normális ha ennyire szeretnéd hogy mások életét veszélyeztesd akkor inkább maradj otthon és Need For Speedez ne A Való életben probáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!