Automataváltós kocsival nem lehet lefulladni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 19:46
1/5 anonim válasza:
Nem lehet lefulladni vele.
berakod d-be nyomod a gázt oszt megy, fékezel és lassul, majd megáll
2/5 anonim válasza:
Lefulladni nem, de viszont ha egyszer beragad az automata váltód azt az éledbe meg nem mozdítod, csak valami "autómentős" segítséggel.
3/5 anonim válasza:
Hidrodinamikus automata váltóval nem lehet (csak túlmelegszik az ATF), robotizálttal elméletileg nagyon szélsőséges helyzetben lehet (mikor a vezérlés nagyon nem találja ki, mit akarsz és nem úgy kuplungol, mint kellene), de a gyakorlatban ezt nehéz megvalósítani.
4/5 anonim válasza:
Ha kézifékkel keresztbecsapod és 180 fokba megfordul az autó, és lendületből hátrafele kezd gurulni akkor lefullad. Erre magam jöttem rá :D Egyébként rendes üzemi körülmények között képtelenség. Nem azt mondom, hogy nem történhet meg, de az váltóhiba sztem!
5/5 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen!Ha találsz olyan emelkedőt,persze nem kiépített úton,ha nem bírja a motor szerintem simán lefullad,csak próbálgasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!