Mit tennél ha elédállnak kapubejáróban?
Én megfognám a kulcsomat, ráhelyezném a kapu elé állt autó oldalára, és "csak úgy" sétálnék két kört.
Bár aztán vigyáznék a saját autómra, nehogy kinn hagyjam az utcán és hasonló "baleset" érje bosszúból. :D
Szétverni a kocsit, kilyukasztani a gumijait meg stb. brutál megoldások: hányingerek vagytok azt kell mondjam. :S
Remélem veletek egyszer megcsinálja ezt valaki, amikor kapubejáróban álltok meg, mert a párotok éppen szülni fog vagy akármi oka lehet hirtelen. Aztán mentek vissza a kocsitokhoz és teljesen szét van barmolva, az milyen érzés?
Nem azt mondom, hogy én nem háborodnék fel, nade azért amiket írtatok, igazi patkányok lehettek, pfuj. :S
Én nem szoktam kapuba állni, talán egyszer fordult elő velem, amikor öt kör után elfogyott az idő és sietnem kellett. Ekkor én egy cédulára írtam a mobilszámomat és egy mondatot, hogyha útban van az autóm, kérem szóljon és igyekszem elállni onnan. Szerencsére erre nem lett szükség, lett is szabályos hely, magamtól átálltam.
Egyszer viszont a céges kapunk elé állt egy kispolák. Miután nem találtam a gazdáját, kihívtam a közterületfelügyeletet. Azért őket, mert a k..csög rendőrség nem volt hajlandó kijönni.
Hát ha simán kiállhattál volna akkor miért nem tetted.
Szerintem mindig a megoldásra kell törekedni.
Budös bunkó barmok mindig vannak és lesznek .Én ha beülök a kocsiba 5 perc és idegbaJOS VOK A SOK HÜLYE MIATT DE HÁT EZVAN SAJnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!