Skoda Fabián jelez a Kipufogógáz ell lámpa. A fojtószelepet kell kitisztítani? Vagy mit?
Harkonnen de menjünk bele a részletekbe!
:)
Igen, ki tudom olvasni a hibakódokat, hiszen beruháztam egy ilyenbe:
Majd' 4000 pénzt kértek érte az Ebay-en, gondolhatod hogy már régen behozta az árát!
:D
Rájöttem, hogy nem diszlexiás vagy, hanem bunkó!
Ráadásul valami "trendy" kis köcsög, ha autó helyett "car"-t írsz!
Szomorú vagyok, hogy pont az ilyenek szaporodnak...
:(
Az üzenet küldője: Fordorion
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 12:09
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Skoda Fabián jelez a Kipufogógáz ell lámpa. A fojtószelepet kell kitisztítani? Vagy mit?
""A fojtószelep az EGR szelep?" Nem, a fojtószelep nem az EGR szelep! Lehet vagy 10 féle hibája, de ne törődj vele, szedd csak szét találomra,.."
Az üzenet témája: EGR szelep
Az üzenet szövege: Azt mond meg, hogy hogy tisztítod ki a szelepet? Kompresszorral, vagy hogyan?
Nem tisztítom ha nem kell! Ha viszont mégis, akkor a kompresszor szart se ér, hiszen a kipufogóban kicsit nagyobb az áramlás, mint amit a kompresszor tud, és a ráégett égésterméket se szedi le. Némi oldószer azonban segíthet!
Az üzenet küldője: Fordorion
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 13:14
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Skoda Fabián jelez a Kipufogógáz ell lámpa. A fojtószelepet kell kitisztítani? Vagy mit?
"Harkonnen de menjünk bele a részletekbe! :) Igen, ki tudom olvasni a hibakódokat, hiszen beruháztam egy.."
Az üzenet témája: Na
Az üzenet szövege: Na nem lehet tovább szétkapni? Mert így nem sokat látni belőle.
Szét lehet, de akkor nem tudod összerakni!
:D
Egyáltalán akad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!