Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Fabián jelez a Kipufogóg...

Skoda Fabián jelez a Kipufogógáz ell lámpa. A fojtószelepet kell kitisztítani? Vagy mit?

Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Harkonnen de menjünk bele a részletekbe!

:)

Igen, ki tudom olvasni a hibakódokat, hiszen beruháztam egy ilyenbe:

[link]

Majd' 4000 pénzt kértek érte az Ebay-en, gondolhatod hogy már régen behozta az árát!

:D

2013. okt. 19. 19:38
 12/19 A kérdező kommentje:
Herkules én is akarok venni egy ilyen cuccot, de még nincs. Ezért kérdeztem ilyet. Alig 100ezer km van a car-omban,nem lehet túl nagy baja.
2013. okt. 19. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:
58%

Rájöttem, hogy nem diszlexiás vagy, hanem bunkó!

Ráadásul valami "trendy" kis köcsög, ha autó helyett "car"-t írsz!

Szomorú vagyok, hogy pont az ilyenek szaporodnak...

:(

2013. okt. 20. 12:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Az üzenet küldője: Fordorion

Az üzenet címzettje: Harkonnen

Az elküldés időpontja: ma 12:09

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Skoda Fabián jelez a Kipufogógáz ell lámpa. A fojtószelepet kell kitisztítani? Vagy mit?

""A fojtószelep az EGR szelep?" Nem, a fojtószelep nem az EGR szelep! Lehet vagy 10 féle hibája, de ne törődj vele, szedd csak szét találomra,.."

Az üzenet témája: EGR szelep

Az üzenet szövege: Azt mond meg, hogy hogy tisztítod ki a szelepet? Kompresszorral, vagy hogyan?

Nem tisztítom ha nem kell! Ha viszont mégis, akkor a kompresszor szart se ér, hiszen a kipufogóban kicsit nagyobb az áramlás, mint amit a kompresszor tud, és a ráégett égésterméket se szedi le. Némi oldószer azonban segíthet!

2013. okt. 20. 12:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Irj vmi konkretat Rozsdamaró jo? nem lehet tovább szétszedni az EGR szelepet?
2013. okt. 20. 13:05
 16/19 A kérdező kommentje:
Abba kis csőbe fújhatok vmi oldószert nyugodtan?
2013. okt. 20. 13:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: Fordorion

Az üzenet címzettje: Harkonnen

Az elküldés időpontja: ma 13:14

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Skoda Fabián jelez a Kipufogógáz ell lámpa. A fojtószelepet kell kitisztítani? Vagy mit?

"Harkonnen de menjünk bele a részletekbe! :) Igen, ki tudom olvasni a hibakódokat, hiszen beruháztam egy.."

Az üzenet témája: Na

Az üzenet szövege: Na nem lehet tovább szétkapni? Mert így nem sokat látni belőle.

Szét lehet, de akkor nem tudod összerakni!

:D

Egyáltalán akad?

2013. okt. 20. 14:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Hogy tom megnézni hogy akad e?
2013. okt. 20. 14:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Fojtószelep tisztításának szükségességét nem fog kijelezni az autó, csak rendetlenül kezd majd járni, megbolodul az alapjárat, na akkor kell tisztítani.
2014. máj. 16. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!