Skoda Fabián jelez a Kipufogógáz ell lámpa. A fojtószelepet kell kitisztítani? Vagy mit?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 13:37
1/19 anonim válasza:
Ki kell olvastatni a hibát, és az szerint eljárni!
2/19 A kérdező kommentje:
Na de mi a valószinű?
2013. okt. 19. 13:44
3/19 anonim válasza:
Miután kiolvassák a hibát meg fogod tudni mi a valószínű.
4/19 A kérdező kommentje:
Hülyeséget nem kell írni. A fojtószelep az EGR szelep?
2013. okt. 19. 13:52
5/19 szántóvető válasza:
milyen hibajelenséget tapasztaltál?EGR szelep,lambdaszonda,és talán a katalizátor is lehet: [link]
6/19 A kérdező kommentje:
Először olyan hang jött a kipufogó felől,mint amikor olajat sütnek, aztán el kezdett jelezni a sárga hibalámpa is. a motor teljesítmény nem romlott.
2013. okt. 19. 14:47
7/19 anonim válasza:
Szóval szerinted az, hogy 2-3000 forintért kiolvassák a hibát és biztosra meg tudják mondani neked, hogy konkrétan mi a baja, az hülyeség. Az, hogy mi itt találgatunk , az nem.
"Hülyeséget nem kell írni. A fojtószelep az EGR szelep?"
Erre meg csak azt tudom írni, hogy hülyeséget nem kell kérdezni xD
8/19 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod inkább ne írj semmit.
2013. okt. 19. 14:55
9/19 anonim válasza:
"A fojtószelep az EGR szelep?"
Nem, a fojtószelep nem az EGR szelep!
Lehet vagy 10 féle hibája, de ne törődj vele, szedd csak szét találomra, aztán majd jössz sírni, hogy már 100 ezernyi alkatrészt kicseréltél, és még mindig világít a hibajelzés!
:D
10/19 A kérdező kommentje:
Má tudom hogy nem az. Holnap szétszedem. Harnoken gondolom te meg tudnád nézni nekem jópénzért ugye?
2013. okt. 19. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!