Ben-c kérdése:
Ismer valaki egy olyan autósboltot, ami vasárnap is nyitva van?
Figyelt kérdés
Ma mikor jöttem haza , véletlenül egy opel zafira hátsó jobb lámpáját kitörtem :/. Pont vasárnap van , ezért kéne valami autós bolt vagy akármi, ami nyitva van vasárnap is és közel van Esztergomhoz.A válaszokat előre is köszönöm.2013. okt. 13. 09:41
2/8 A kérdező kommentje:
ezzel sokat segítettél...
2013. okt. 13. 10:02
3/8 anonim válasza:
Nincs vasárnap nyitva egy autós bolt sem.
Egy autósboltos.
4/8 anonim válasza:
Kőbányán,a Szállás utcában van egy autósbolt,ami hétvégén is nyitva van.De hogy lámpát árul-e Zafirához azt nem tudom megmondani.
5/8 anonim válasza:
szerintem a NORAUTO,csak nem tudom van e esztergom közelében.
6/8 anonim válasza:
Jó, akkor bocs, hogy szóltam hozzád!
Amúgy ha találsz is ilyen boltot a közelben, nem valószínű, hogy pont ahhoz a típushoz és pont ahhoz az évjárathoz csak lekapnak egy komplett lámpát a polcról.
Nekem is Opelom van és a nagy Opel alkatrész kereskedések közül se tudnak minden alkatrészt azonnal raktárról adni. Sokat külön rendelésre Németországból hoznak jó pár munkanapos átfutással. De kívánom, hogy járj szerencsével!
7/8 anonim válasza:
"NORAUTO"már nincs Magyarországon
am szerintem nincs az az autós bolt ,vagy bontó ami vasárnap nyitva lenne szombaton is max 1 ig vannak
8/8 anonim válasza:
nincs már NORAUTO?- nem is tudtam, decemberben még ott vettem autórádiót.na akkor utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!