Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most akkor Osztrákban kell...

Most akkor Osztrákban kell tompított fényszóró nappal lakotton kívül és belül vagy nem? Mert mindenhol más írnak?

Figyelt kérdés

Valahol azt írják kell lakotton kívül-belül nappal is. Máshol meg azt, hogy nappal sehol nem kell.

Most akkor mi az igazság? Megkérném, hogy találgatók ne írjanak, csak aki biztosra tudja.

2013. okt. 19. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Nekem itthon is világít a tompított éjjel-nappal, lakott területen kívül és belül is. Ha nem kapsz megbízható választ, akkor .. :D
2013. okt. 19. 11:35
 2/5 szántóvető ***** válasza:

ilyet én is tudnék kérni:megkérném hogy olyan kérdéseket tegyenek fel amit nem lehet fél perc alatt kiguglizni.hogy tetszik?

[link]

2013. okt. 19. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Micsoda problémák, basszus... Ha nem tudod, hogy kell vagy nem, akkor felkapcsolod, oszt' kész. Semmiféle hátrányod nem lehet belőle és másokat sem zavar. Akkor minek kell problémázni rajta?
2013. okt. 19. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:

"Osztrákban" biztosan nem kell fényszóró!

Ausztriában pedig azok a szabályok, amit a 2. linkelt!

2013. okt. 19. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy lámpa nélkül közlekedsz, nagyjából 150 wattnyi energiával kevesebbet használ el az autód. Ez benzines autó esetén nagyjából másfél-két deci benzin spórolását jelenti 100 km-enként. 6 literes fogyasztás esetén ez 2,5%-os spórolást jelent. Ellenben lényegesen jobban látszol, messzebbről és könnyebben észrevehető vagy a többi közlekedő számára, ami szerintem megér ennyi pluszköltséget. Szóval véleményem szerint kapcsold fel a lámpát, az a biztos, azért még soha senkit nem büntettek meg közúton.

[link]

2013. okt. 19. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!