Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha ritka autóm van akkor nem...

Ha ritka autóm van akkor nem kell félnem a lopástól?

Figyelt kérdés

A szomszédomnak egy Volgája van (ha nem tévedek Volga 3110) és mindig az utcán parkol vele, nyáron gyakran leengedett ablakkal is otthagyta pár órára.

Gondolom alkatrészként nem tudnák értékesíteni a tolvajok, na meg ő sincs vele megelégedve, szerinte nincs olyan hülye akinek kéne.

Tehát ha ritka autóm van akkor a tolvajoktól nem is kell félnem?

(persze tudom,sok más hátránya van a ritka autónak, pl. az alkatrész hiány)

2013. okt. 18. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit értesz ritkának? Szerintem egy koenigsegg agera is ritka. Azt meg szívesen burnák be főleg lehúzott ablakkal
2013. okt. 18. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogy is néz ki egy Volga 3310? Kb ilyen? [link]
2013. okt. 18. 16:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez a fájl név ellenére inkább egy Chrysler 300, de lehet hogy tévedek, s gondolom nem fogsz meglepődni ,de nem így néz ki, hanem mint egy gyári, az orosz utakon megszokott GAZ-Volga.
2013. okt. 18. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem így néz ki Volga 3111

[link]

Lopnak mindent ha ara van megrendelés még a ritka autókat is lehet hogy azokat még a gyakoribb elterjedtebb típusoknál is hamarabb ellopják,mivel ha nem gyakori típusú egy autó nehezebb alkatrészt találni hozzá így hamarabb lopják ezeket.

2013. okt. 18. 17:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem hasonlít erre.
2013. okt. 18. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:
milyen évjáratú ilyen régi komcsi időkből való típusú vólga?
2013. okt. 18. 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Ilyen?

[link]

2013. okt. 18. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Srác, ha ritka az autód, akkor pont nagyobb az esély, hogy csórják. Pont azért, mert kevés az alkatrész, tehát busás áruk van. Egy Suzuki Swiftet nyilván nem lopna el ép eszű ember, mert minden bontó tele van vele.
2013. okt. 18. 18:59
 9/10 anonim ***** válasza:

8#

Szerintem lopnak mindenféle autót.

Aki suzukit lop annak meg nagyon könnyű eladni az alkatrészeit mert sok fut az utakon.

2013. okt. 18. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Na meg egy új magyar könnyen eltudja kötni a suzukit.
2013. okt. 19. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!