Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri ezt megvenn...

Szerintetek megéri ezt megvenni és kicsit tunningolni rajta?

Figyelt kérdés

[link]

Gondoltam erre beruházok,és veszek rá egy 18'-as alufelnit,225\40-es michelin gumit,leültetem a kasznit,üvegeket lefóliáztatom,sportkormány,sportkipufogó,kagylóülés.

Sztem tök jól nézne ki,ilyen tuti nem jönne velem szembe az úton,szerintetek belevágjak?

2009. nov. 10. 21:58
1 2
 11/17 anonim válasza:
Hát írtad, hogy neked erre van pénzed, ezért választottad ezt. Ezzel még semmi baj nincs is, nekem még erre se futná. Viszont az autótuning nem az a tipikus "hobby" (kinek mi...), ami arról lenne híres, hogy kevés pénz kell hozzá. Sztem igaza van az előttem szólóknak, olyan szempontokból, mint egy valag pénzed fog rámenni, amit aztán nem fogsz viszontlátni. Másik dolog, sztem sokkal inkább egyedi és feltűnő lennél egy szépen felújított veterán autóval, mint ezt ilyen hülyegyerek stílusban feltuningolni. A bazi hangos kioufogó dob meg mélnyomoról a tucc tucc zene az beleillik a 3 ajtós hondákba, meg a fiat puntokba, de nem a veterán autókba.
2009. nov. 10. 23:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát ez hátulról olyan, mint egy zsiguli.
2009. nov. 11. 01:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,valahol igazatok van,de én egyedi autót szerettem volna,olyat amit még sehol sem láttak..,azért gondoltam erre és igy! De végülis csak egy kósza ötlet volt,majd még körbenézek:)
2009. nov. 11. 17:21
 14/17 anonim ***** válasza:
vegyél kocka ladát tegyél rá 15ös alufelnit koppig leülteted és egy VFTS szerü szetet rápakolsz,lefestitek és kész is egy fasza verda és ez kijön kb 200ezerböl!
2009. nov. 11. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Vegyél egy Ladát és tuningold azt (ezt addíg tuningolhatod amíg csak bírod!!!) akár életed végéig is...ráadásul ha törődsz vele akkor nagyon pöpec egy járgány tud lenni ;)

Ráadásul amit te néztél ahhoz nehéz alkatrészt találni...gondolj arra is hoi

gy mi van ha elromlik benne valami ?

2009. nov. 11. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Harmadik voltam... Én sem azt mondtam, hogy a kocsival van baj! Sokkal inkább a tuning ami megnevetteti az embereket. MÉRT KÉNE EZT TUNINGOLNI? Szerintem is inkább max. újjítsd fel eredeti állapotban, na akkor tényleg megfordulnak majd az utcán utánad... Volt pár évig egy R4-esem. A legapróbb csavarig felújítva, álomszép pöpec verda volt, megmutattam neki a hazáját, de még Rómában is köröztem vele. Na azt látod MINDENHOL megbámulták... Nem tuningolt volt, csak felújított!
2009. nov. 11. 22:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi,lényegében igazad van,utolsó!Egyébként tényleg viccesen nézne ki tunningolva 18'-as kerekekkel:))
2009. nov. 12. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!