Gondoltam erre beruházok,és veszek rá egy 18'-as alufelnit,225\40-es michelin gumit,leültetem a kasznit,üvegeket lefóliáztatom,sportkormány,sportkipufogó,kagylóülés.
Sztem tök jól nézne ki,ilyen tuti nem jönne velem szembe az úton,szerintetek belevágjak?
De ha raksz rá 18-as kereket,akkor vegyél bele egy motort is, ami elbírja hajtani :D
2009. nov. 10. 22:03
2/17 anonim válasza:
Aki autótuningol az sikeres ember nem lehet.
2009. nov. 10. 22:07
3/17 anonim válasza:
Hát... barátom Te tudod! Ha azt akarod, hogy mindenki utánad forduljon az utcán tedd ezt! A baj csak az lesz, hogy nem az ámulat lesz az emberek arcán hanem az ájulást előidéző röhögőgörcs....:)
2009. nov. 10. 22:09
4/17 A kérdező kommentje:
Jah,arra én is gondoltam,hogy egy erősebb motor kéne,mert nem birná a 18'-as felniket..!Utolsó,miért kapná el az embereket a röhögőgörcs??Ilyen autót nem lehet tuningolni,csak a bmw-t,meg az audikat?Nekem most erre futja,meg annyira,hogy kicsit felturbózzam,ahogy leirtam!gondoltam még veszek majd bele mélynyomót,csak nem tudom hova tegyem?Valami ötlet?az ölemben csak nem lehet..:))
2009. nov. 10. 22:14
5/17 anonim válasza:
Felejtsd el a tuningolást.
Vegyél inkább idős bmwt és üsd szét, vagy alfát.
Legnagyobb hiba venni egy alulmotorizált szart, rákölteni egy fél autó árát apránként. Aztán eladni nem lehet, mert mindenki tuning mentes, gyári állapotút akar.
Tudom, mert én is végig csináltam.
2009. nov. 10. 22:21
6/17 anonim válasza:
simán jó, ha trabantokat tuningolnak akkor es sem kivétel, de 17es felni bőven elég rá.
2009. nov. 10. 22:29
7/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak van igaza,hány öreg bmw tuningot látni,abból rohangál egy csomó,de ilyen meg pl. trabant az egyedi,pont ezért szeretném,mert egy tuning zaporozsecet nem minden nap látni..!
2009. nov. 10. 22:41
8/17 anonim válasza:
Szép állapotú veterán autó ez...
eszedbe se jusson hozzáérni!!!
Vannak autók amik arra valóak hogy olcsó bóvli csilivili dolgokat akassz rá. Ez nem az az autó. Vegyél swiftet, vagy MK1 es Fiestát
2009. nov. 10. 22:42
9/17 A kérdező kommentje:
Jajjj,most jól le lettem tolva..!:)Hát igen,szép állapotú veterán autó,de én nem ócsak bovlikkal aggatnám tele!Csak úgy elmorfondiroztam rajta,hogy milyen lenne feltuningolva...!Swift tuning abból is rengeteg van,de a fordon elgondolkozom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!