Honda GCV 160 rotációskapa karburátor probléma. Keihin karbi van rajta és valamikor működik valamikor nem. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
A mechanikus fordulatszám szabályzó karral ráhúzza a gázt, utána elengedi és emiatt nincs alapjárat.
Szivatóval működik és ha terhelem (rotálás, szállítás kiskocsival 1-5q) akkor meg jól működik.
Valamikor meg magától helyreáll.
A karburátort hiába tisztítottam, áztattam benzinbe, féktisztítóval pucoltam nem ért neki semmit.
Meg valamitől oxidálódik befele az alu meg az úszóház rozsdásodik (rossz lemez úszóháza van), pedig nyitva van a csap és benzin is van benne. A karbit volt olyan egymás után többször leszedtem, szétszedtem és kipucoltam de semmi.
Másik karbival még nem próbáltam.
2013. okt. 15. 07:50
1/1 A kérdező kommentje:
Kimaradt hogy pillangószelepes a karbi.
2013. okt. 15. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!