Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Golf 2? 1. autónak...

Volkswagen Golf 2? 1. autónak esetleg valami más?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy a golf 2 milyen közvéleményt tudtok mondani,

megbízhatóságáról, fogyasztás,stb... sok jót hallottam róla, bár nem mai autó, ezért vannak gátlásaim...

találtam 150-800-ezerig szóval elég változatos... a kettő közt szeretnék találni olyan 3-400e körül, tudtok mondani hasonló kategóriájú autókat, amik megbízhatók, akár nagyobbak, de fogyasztásban kicsi(városban max 5-6l) gondolok.

2013. okt. 14. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Kicsit sokat akarsz 3-400 ezer ért max 5-6 literes fogyasztással.Valami régi kicsi szívódízel képes lehet rá,de benzines nem nagyon van még egy régi 1.0 swiftnek is 7 literes fogyasztás van megadva városban.a benzines 2 golfokat el is felejtheted .

Ezek a régi golfok nem épp az alacsony fogyasztásukról voltak híresek.Esetleg az 1.6 szívódízelek ha tudják ezt produkálni de ez az 5-6 literes fogyasztás inkább országútinak lenne jó.

2013. okt. 14. 21:17
 2/7 szántóvető ***** válasza:
itt egy szép autó,ennél jobbat nehezen találsz ennyi pénzért bár sokat fogyaszt: [link]
2013. okt. 14. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ami képes erre az 5-6 liters városi fogyasztásra a nagyon kicsi 3cm-rű és teljesítményű motorral szerelt kis autók.

suzuki maruti 800

[link]

[link]

Dewoo tico

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

a dewoo tico fogyasztási adatait meg is találtam pont 6 liter a városi fogyasztása a gyári értékek szerint.

[link]

2013. okt. 14. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Aixam 400

Citroën Saxo 1.5 D

Dieselesek ami ugye nem városba való, de ezek tudnak 5-6 litert enni városban.És az Aixam 2 személyes, de cserébe motorkerékpárnak minősül.

2013. okt. 14. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Az 1.5 Dsaxoval is az a baj hogy 7 liter a városi fogyasztási adata.

[link]

2013. okt. 14. 22:25
 6/7 anonim válasza:
Igazából nekem ugyan nem gyári,hanem 1.9 TDI motor van a golfomba(2-es) de nagyon jó autó alapból is.Ha kis fogyasztás kell,akkor a VW Lupo-t javaslom.Biztonságos autó,4l alatti fogyasztás is simán elérhető vele akár,ha jól tudom.kicsit lehasznált,de azért jó darabokat simán lehet találni a neten.
2013. okt. 14. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekesek a gyári fogyasztási adatok, régen teljesen más norma szerint számolták, aminek sokkal több köze volt a valósághoz, sőt! Tapasztalatból mondom, hogy a Saxo 1.5D, sőt a Corsa B 1.7D is simán elmegy 5 liter alatt városban. (Legalábbis egy 200ezres vidéki nagyvárosban mindenképp) Saját tapasztalatom a II Golfal nincs, de gondolom az 1.6D szintén tudhatja ezt. Ezeket ajánlanám a Golfon túl: Opel Corsa 1.5D 1.5TD(bár ez rizikósabb a turbó miatt) 1.7D, Citroen Saxo 1.5D Peugeot 106 1.5D (ez ugyanaz mint a Saxo) Renault Clio 1.9D
2013. okt. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!