Volkswagen Golf 2? 1. autónak esetleg valami más?
Érdekelne, hogy a golf 2 milyen közvéleményt tudtok mondani,
megbízhatóságáról, fogyasztás,stb... sok jót hallottam róla, bár nem mai autó, ezért vannak gátlásaim...
találtam 150-800-ezerig szóval elég változatos... a kettő közt szeretnék találni olyan 3-400e körül, tudtok mondani hasonló kategóriájú autókat, amik megbízhatók, akár nagyobbak, de fogyasztásban kicsi(városban max 5-6l) gondolok.
Kicsit sokat akarsz 3-400 ezer ért max 5-6 literes fogyasztással.Valami régi kicsi szívódízel képes lehet rá,de benzines nem nagyon van még egy régi 1.0 swiftnek is 7 literes fogyasztás van megadva városban.a benzines 2 golfokat el is felejtheted .
Ezek a régi golfok nem épp az alacsony fogyasztásukról voltak híresek.Esetleg az 1.6 szívódízelek ha tudják ezt produkálni de ez az 5-6 literes fogyasztás inkább országútinak lenne jó.
Hát ami képes erre az 5-6 liters városi fogyasztásra a nagyon kicsi 3cm-rű és teljesítményű motorral szerelt kis autók.
suzuki maruti 800
Dewoo tico
a dewoo tico fogyasztási adatait meg is találtam pont 6 liter a városi fogyasztása a gyári értékek szerint.
Aixam 400
Citroën Saxo 1.5 D
Dieselesek ami ugye nem városba való, de ezek tudnak 5-6 litert enni városban.És az Aixam 2 személyes, de cserébe motorkerékpárnak minősül.
Az 1.5 Dsaxoval is az a baj hogy 7 liter a városi fogyasztási adata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!