Volkswagen Passat első autónak? Vélemények?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 19:26
1/6 A kérdező kommentje:
1.9 tddi re gondoltam.
2012. aug. 30. 19:29
2/6 TOMAtm válasza:
simán jó csak ne törd össze mert akkor nem jó vétel.
3/6 anonim válasza:
De mégis milyen évjárat, meg melyik a konkrét kiszemelt? Egyébként tökéletes kezdőautónak, ha kb 2002-es mert közepesen nagy, biztonságos és sok biztonsági elektronika van benne. A régebbi formájút nem érdemes ma már venni, mert az már egy tragacs.
4/6 Drompels válasza:
Nekem volt B4es Passatom, 2 éve adtam el. Sztem ha bármilyen '96 előttit veszel, akkor ideális, mert elég szögletes, látni, hogy hol a kocsi vége, és méretei ellenére gyerekjáték a parkolás. A fenntartás viszont egy horror, nem csak saját, hanem több ismerős tapasztalatai alapján egy nagy pénznyelő (az újabbak is), de ha csak 1-2 évre kell vezetést gyakorolni, akkor egy normálisabb állapotúval simán kihúzod annyi ideig.
5/6 anonim válasza:
Nagyon jó ez a Passat kérdező, 99-es, de az a lényeg, hogy nem a legrégebbi forma. Az anno keresztapámnak volt, míg el nem lopták. Jó autó volt az is, de ma már eljárt felette az idő. Ez a 99-es az újabb forma, ilyenre gyűjtött egy barátom is pár hónapja, de aztán letett róla, mert nem jött össze. Pedig már ott tartottunk, hogy elmentünk kipróbálni, meg minden. Nagyon jó, tágas autók.
6/6 anonim válasza:
"1.9 tddi re gondoltam." << ezt a Ford motoros Passatot is megnézném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!