Max 1 millió Ft-ért milyen autót vennétek?
Első autónak, főleg egyedül használnám, de legalább 4 ajtós legyen. Ne fogyasszon túl sokat, de azért legyen menjen rendesen, de nem ez a fő szempont. Fenntarthatóság, megbízhatóság, vezetési élmény, megjelenés.
18/F
mert úgyis le fogod lakni, egy kis koccanás, néhány karc, a haverok utána persze mindig takarítani kell, ha épp buliból hazafelé jövet be nem hány valaki (aki a legrosszabbul van azt ültesd mindig ajtó mellé :)
kezdésnek olcsó kocsi kell, amit ha le is laksz nem fogsz sokat bukni rajta
Már fél éve használok egy A-s mercit, ezt cserélném, és nem jelentkeztek eddig az általad leírt kellemetlenségek, szóval a következőben sem fognak. Azért írtam, hogy első autó, mert ezt tovább megszeretném tartani, az A-s merci csak családon belül szállt rám, nem én választottam..
:)
Szántóvetőnek köszönöm a linkeket. A mondeo nem fogyaszt túl sokat akkora motorral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!